Make your day different

Logo Cover

Anita Dujić Broadfoot pokleknula pred ‘must have’ čizmama u boji koja ove jeseni nema konkurenciju, pronašli smo 3 slična modela

Nova sezona sa sobom je donijela i nove trendove, a kada je riječ o čizmama, na modnu scenu vraćaju se visoki modeli s potpeticama. Kao najpoželjnije varijante istaknule su se one u bordo crvenoj boji koja ove sezone nema konkurenciju, a svoj favorit za nadolazeće mjesece već je pokazala i bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot. Zgodna dizajnerica nakita uparila ih je uz must have komade za prijelazno razdoblje, a mi smo pronašli 3 slična modela…

Iako zima još nije na pomolu, tople, visoke čizme već su počele osvajati ulice modnih metropola, kao dio svakodnevnih odjevnih kombinacija poznatih dama.

Pred ovim parom obuće pokleknula je i  39-godišnja dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot, koja je odabrala model u hit boji kakav bismo mogli viđati na svakom koraku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Vlasnica brenda nakita Juno pohvalila se chic odjevnom kombinacijom koja se vrti oko svijetlih traperica, klasične bijele majice i smeđeg balonera, a prava su senzacija visoke čizme u boji crvenog vina koje svaki look podižu na višu razinu.

Ako ste i sami poželjeli visoke čizme u bordo crvenoj boji kojima ćete osvježiti svoj jesenski outfit, pronašli smo 3 slična modela:

Reserved, 59.99 €
ZARA, 119 €
Paris Texas, 895 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci