Make your day different

Logo Cover

Iva Šarić podijelila nikad viđene (romantične!) fotke sa suprugom Brunom Petkovićem, a povod je jedno posebno slavlje

Zgodna voditeljica Iva Šarić i nogometaš Bruno Petković svoju privatnost nastoje držati dalje od očiju znatiželjnika, a njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama prava su rijetkost. S vremena na vrijeme, HRT-ova voditeljica razveseli pratitelje rijetkim romantičnim prizorom sa suprugom, a ovoga puta za to je imala i poseban povod. Slavni Vatreni proslavio je 30. rođendan, a bivša manekenka ovjekovječila ga je nikad viđenim fotografijama i emotivnom čestitkom…

Hrvatski reprezentativac Bruno Petković i njegova supruga Iva Šarić rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no lijepa voditeljica sada je učinila iznimku, a povod je posebno slavlje.

Naime, nogometaš zagrebačkog Dinama navršio je 30 godina, a njegova šest godina starija supruga uputila mu je dirljivu čestitku na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

‘Dobrodošao u klub 30’, poručila je zgodna voditeljica i diplomirana ekonomistica uz tri fotografije na kojima supružnici poziraju zagrljeni, a među njima se našao i prizor s vjenčanja.

Nakon četiri godine skladne ljubavne veze, nogometaš zagrebačkog Dinama i zgodna voditeljica uplovili su u bračnu luku. Slavni par zavjete je izmijenio 20. prosinca prošle godine, a povod za slavlje bio je dvostruki – atraktivna Zagrepčanka proslavila je 35. rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

Podsjetimo, nakon nekoliko mjeseci šuškanja o vezi Ive Šarić i Brune Petkovića, u siječnju 2021. godine konačno je stigla potvrda ljubavi i to u najljepšem mogućem obliku – da iščekuju prvog zajedničkog sinčića.

Prije nego li se zaljubila u markantnog Metkovca, lijepa Iva Šarić bila je u braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, a zajedno imaju jedanaestogodišnjeg sina Carlosa i devetogodišnjeg Leona.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci