Make your day different

Logo Cover

Severina raspametila javnost smjelim modnim izdanjem, ‘vrti’ se oko neobičnog dizajnerskog komada koji se ne bi svatko usudio isfurati

Nakon ljetnog odmora Severina Vučković vraća se koncertima i nastavlja oduševljavati smjelim modnim kombinacijama. Splitska glazbenica istaknula je duge vitke noge u neobičnom komadu koji se ne bi svatko usudio isfurati i zaradila same komplimente…

‘Zauzmi pozu’, poručila je kratko Severina na svom Instagram profilu uz fotografije snimljene uoči nastupa u Ilirskoj Bistrici. Zgodna 52-godišnja pjevačica poznata je po odvažnim outfitima na svojim koncertima, a ovoga puta zablistala je u komadu kakav se rijetko viđa.

@severina
@severina

Izvođačica hita ‘Tarapana’ uskočila je u hlače koje se pretaču u – čizme. Kreacija jarko crvene boje djelo je luksuzne španjolske modne kuće Balenciaga. Čim se pojavio, ovaj odjevni predmet podijelio je mišljenja javnosti, a malo je onih koji su se odvažili odjenuti ga.

Uz statement komad, atraktivna glazbenica uparila je bodi s printom iz kolekcije španjolskog high street brenda Pull&Bear vrijedan svega 18 eura. Ovaj modni spoj zaokružila je predimenzioniranim crnim sakoom.

Balenciaga
Pull&Bear, 17,99 €

Za dodatnu dozu ženstvenosti i šika, poznata Splićanka nakovrčala je kosu i posegnula za zlaćanim nakitom. Zavodljivim fotografijama raspametila je mnogobrojne obožavatelje koji su imali samo riječi.

‘Predivna’, ‘Kraljica’, ‘Seve moja, prelijepa si’, ‘Uvijek se kladim na crveno’, ‘Prava si mačka’, ‘Modna ikona’, ‘Čudo’, pisali su joj pratitelji u komentarima.

Foto: Instagram / Balenciaga / Pull&Bear




PBZ

Slični članci