Make your day different

Logo Cover

Natalie Portman u Francuskoj dobila počasno priznanje i servirala dva chic (i različita!) look-a koja od glave do pete potpisuje čuveni brend

Holivudska glumica Natalie Portman ovih dana boravila je u Francuskoj, gdje je stigla kao počasna gošća 50. Deauvill filmskog festival na kojem joj je uručena nagrada za talent, a tom prigodom servirala je dva izdanja od kojih je teško izabrati bolje. Za službeno fotografiranje slavna Oskarovka odabrala je chic kombinaciju u duhu poslovne elegancije koja se vrti oko must have blazera i cipela koje nemaju konkurenciju, a na crvenom tepihu mamila je poglede u mrežastoj kreaciji koja zahtijeva dozu odvažnosti…

Natalie Portman nazočila je svečanosti povodom 50. Festivala američkog filma u Deauvilleu u Francuskoj, gdje joj je uručena nagrada, a sukladno tradiciji dobila je njoj posvećenu kabinu za presvlačenje na plaži Promenade de Planches.

Zgodna 43-godišnja glumica poznata je po ženstvenom stilu odijevanja, a i ovoga puta servirala je dva look-a koja će biti teško nadmašiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Za službeno fotografiranje ispred počasne kabine zvijezda filma ‘Black Swan’ odabrala je kombinaciju kakve se ne bi posramile ni Parižanke, a čija je glavna zvijezda strukirani sako s potpisom čuvene francuske kuće Dior, za koju već godinama radi kao zaštitno lice.

Uz ovaj papreno skupi odjevni predmet glumica je kombinirala plisiranu suknju A-kroja, a nezapaženo nisu prošle ni cipele koje nikako da siđu s trona.

Dior, 4.200,00 €

Riječ je o slingback modelu s detaljem mašne na kojoj je ispisano J’Ador, prepoznatljiv slogan francuske kuće Dior.

Dior, 950,00 €

Na crvenom tepihu zgodna glumica potom se pojavila u srebrnoj mrežastoj kreaciji s puf rukavima koju je začinila crnim remenom, a također je djelo francuskog modnog velikana.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci