Make your day different

Logo Cover

Kendall Jenner više nije brineta! Odlučila se na drastičnu promjenu izgleda, a mnogi se slažu da na prvi pogled izgleda neprepoznatljivo

Supermodel Kendall Jenner već je godinama vjerna smeđoj kosi koju ovisno o sezoni nosi u dužoj ili poludugoj varijanti, no čini se kako se sada zasitila postojećeg imidža. Pripadnica klana Kardashian-Jenner odlučila se na drastičnu promjenu izgleda i obojila kosu u svijetloplavu nijansu kojoj se posljednjih dana okreće sve veći broj slavnih dama. Novi look  manekenki je zaradio preko četiri i pol milijuna lajkova, a mnogi se slažu da na prvi pogled izgleda neprepoznatljivo…

Čini se kako je plava kose ove godine ponovno veliki hit jer joj se u posljednje vrijeme vraća sve više slavnih ljepotica, a podužem popisu sada se pridružila i manekenka Kendall Jenner.

Atraktivna 28-godišnja manekenka godinama je furala poludugu smeđu kosu, no nedavno se odlučila na drastičnu promjenu izgleda i obojila kosu u skandinavsko plavu boju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Blonded’, kratko je poručila na Instagramu gdje se pohvalila nizom fotografija s novom, plavom kosom inspiriranom legendarnom ikonom stila Carolyn Bessette-Kennedy. Za njezinu veliku promjenu zaslužna je frizerka Jenna Perry, koja je njezine smeđe uvojke osvježila nježnim, zlaćano plavim pramenovima.

‘Trebala su dva dana da postignem ovu prekrasnu nijansu zlatnoplave. Inspirirana je 90-ima i Carolyn Bessette-Kennedy’, rekla je Perry za Vogue.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Zahvaljujući svojoj prirodnoj tamnosmeđoj kosi, postala je prepoznatljivo lice u modnom svijetu. Za razliku od svojih sestara koje su često birale plave tonove i dramatične promjene, ona je najčešće vjerna svojoj prirodnoj boji u koju se uvijek vraćala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci