Make your day different

Logo Cover

FOTO: Sin Aljoše Asanovića uplovio u bračnu luku s kćeri Josipa Skoblara! Starija sestra Anamarija pucala od ponosa u zagrljaju novog dečka

Antonio Asanović, sin bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića u subotu je uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Josipom Skoblar, kćeri nogometnog trenera Josipa Skoblara. Ceremonija je održana u zadarskoj katedrali, a svadbeno slavlje potom se nastavilo u jednom restoranu. Djelić atmosfere s vjenčanja na društvenim mrežama podijelili su njihovi gosti, a ponos nije sakrila ni starija sestra Anamarija Asanović koja je blistala u zagrljaju novog partnera…

U zadarskoj katedrali sudbonosno ‘da’ u subotu su izrekli Antonio Asanović, sin bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića i Josipa Skoblar, kći proslavljenog trenera Josipa Skoblara.

Po izlasku iz katedrale mladenci su zaplesali na pjesmu Olivera Dragojevića ‘Pred tvojima vratima’, a prvi ples izveli su na Harija Rončevića, koji je zbog njihovog vjenčanja doputovao u Zadar.

@asanovic_antonio/@anamarijaa.asanovic Instagram Story Screenshot

Josipa Skoblar za svoj poseban dan blistala je u jednostavnoj i decentnoj vjenčanici s dugim šlepom dizajnerice Dragane Ognjenović, a vjeruje se kako je ona sama zaslužna za organizaciju bajkovitog vjenčanja s obzirom na to da je osnivačica studija koji se bavi organizacijom vjenčanja.

Osim roditelja, ponos nije skrivala ni Antonijeva starija sestra Anamarija Asanović, koja je stigla u pratnji novog partnera, zadarskog ugostitelja Ivana Karačića, a objavila je fotografiju na kojoj mu sjedi u krilu.

@j.skoblar Instagram Story Screenshot

Prije nego što joj je ukrao srce prošlog proljeća, modna dizajnerica bila je u dugogodišnjoj vezi s Marinom Siriščevićem s kojim ima i kćerkicu Zorku.

Za vezu njezinog brata i kćeri proslavljenog trenera doznalo se prošle godine, a novopečeni supružnici već su bili zajedno nekoliko godina ranije i prekinuli, no ljubavi su odlučili dati drugu šansu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci