Make your day different

Logo Cover

Legendarni dizajner Ralph Lauren na omiljenom njujorškom ljetovalištu predstavio kolekciju koja slavi američki san kroz nautičku i western estetiku

Legendarni američki dizajner Ralph Lauren kroz karijeru dugu više od 50 godina zaradio je status kralja elegancije i tihog luksuza, a njegove revije većinom su bile grandiozne i raskošne. Ipak, otkako se prošle godine vratio na Njujorški tjedan mode, slavni dizajner odlučio je nastaviti svoj put kroz eru relativnog minimalizma – u svojem stilu. Umjesto u Velikoj Jabuci, kralj američke mode uzvanike je okupio u Hamptonsu, omiljenom ljetovalištu brojnih Njujorčana, gdje je priredio pravi modni spektakl koji slavi američki nautički šik i prepoznatljivu western estetiku…

Nakon što je proljetos održao reviju u svom njujorškom studiju, američki dizajner Ralph Lauren u sklopu Tjedna mode u New Yorku odlučio je potražiti inovativniju lokaciju za predstavljanje svoje nove kolekcije za jesen/zimu 2025.

Slavni 84-godišnji modni vizionar novu kolekciju predstavio je u Hamptonsu, omiljenom ljetovalištu imućnih Njujorčana, ali i samog dizajnera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mint Magazine Thailand (@mintmag_th)

Ispred zvjezdanog prvog reda koji je uključivao Jill Biden, Judea Lawa i Joey King, Lauren je predstavio je kolekciju nadahnutu američkim nautičkim stilom i Divljim Zapadom. Revija je održana klasičnoj hamptonskoj drvenoj kući, okruženoj bijelom ogradom iza koje šetaju konji.

Kada je riječ o samoj kolekciji, kroz nju su dominirali traper komadi, sportski šuškavci i varsity jakne kao simbol obalnog šika, suprotstavljajući se western estetici koja se očitovala kroz rese, šifon i detalje od brušene kože.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Officiel Thailand (@lofficielthailand)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sasoza 🏰 (@fashionisinstantlanguage)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sasoza 🏰 (@fashionisinstantlanguage)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci