Make your day different

Logo Cover

Katie Holmes najavila povratak nekoć omraženih trendova s početka milenija, a nije odoljela ni cipelama koje bismo mogli viđati na svakom koraku

Glumica Katie Holmes svakodnevno servira nepogrješiva ležerna izdanja koja nije teško kopirati, a uključuju trendi odjeću nosivu na razne načine. Neokrunjena kraljica ulične mode nedavno je snimljena u šetnji New Yorkom odjevena u komade s početka milenija kojima se predviđa povratak na modnu scenu. Zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ svoj look bazirala je na skinny trapericama koje su dugo bile u sjeni širokih modela. Uparila ih je uz čipkastu (i prozirnu!) majicu ispod koje se nazirao grudnjak, a izdanje je upotpunila parom cipela koji bismo mogli viđati na svakom koraku…

Holivudska miljenica Katie Holmes vječna je inspiracija ženama diljem svijeta zbog svojih nosivih i efektnih modnih kombinacija.

Simpatična 45 – godišnja glumica nedavno je privukla pažnju na ulicama New Yorka koje je poharala u izdanju koje se vrti oko nekoć omraženih trendova y2k estetikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli #jennyluvsmi (@katieholmesmagazines)

Iako uglavnom nosi modele širokih nogavica, simpatična glumica ovoga puta posegnula je za skinny trapericama ispranog izgleda, a čini se kako bi se ovaj model mogao trijumfalno vratiti na modnu scenu.

Junakinja filma ‘Predsjednikova kći’ uz traperice je odjenula čipkastu majicu s kragnom u zelenoj boji ispod koje se nazirao crni grudnjak, a slična estetika dominirala je početkom milenija.

Kako bi svojem outfitu podarila dozu dodatnu ženstvenosti, holivudska glumica posegnula je za chic modnim dodacima s it predznakom.

Strathberry, 545 £

Tako je nosila crnu crossbody torbicu sa zlatnim lancem i potpisom brenda Strathberry, a prava senzacija bile su i cipele kojima je upotpunila svoj look.

Riječ je o metalik srebrnim balerinkama, modelu koji bismo u narednim mjesecima mogli viđati na svakom koraku, a njezin je odabir pao na model s potpisom brenda Franco Satro.

Franco Satro, 115.00 $

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci