Make your day different

Logo Cover

Donosimo mjesečni horoskop za rujan! Pred Ovnovima je ostvarenje najluđih snova, Blizanci će morati izići iz sjene, a Škorpioni…

Stigao nam je rujan, a iako smo kalendarski još u ljetu, početak prvog jesenskog mjeseca označuje i službeni povratak svakodnevnim obavezama i starim navikama. Osim promjena u načinu života – povratak s godišnjeg, početak školskih i fakultetskih obaveza, rujan donosi i promjene na astrološkom polju. Većini znakova Zodijaka idućih mjesec dana biti će sjajno razdoblje za novi početak, a u nastavku doznajte što vas sve očekuje u posljednjem ljetnom mjesecu godine…

Rujan je novi siječanj! Povratak u školske klupe i uredske stolce, skraćivanje dana i nestanak tragova sunčanja s tijela označuje kraj još jednog ljeta i razdoblje promjene.

Položaj planeta i kuća u rujnu će se drugačije odraziti na svaki horoskopski znak. Neki znakovi Zodijaka pronaći će ljubav, a drugima će dobro doći okretanje nove stranice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melissa Cartagena (@perazna)

Ovan

Ako ste se osjećali obespravljeno ili izgubljeno, dragi Ovnovi, ne bojte se – rujan će vam pružiti jasnoću i osjećaj svrhe za kojim ste tiho žudjeli. 3. rujna, Mladi Mjesec ulazi u Djevicu i sletjet će u vašu desetu kuću – kuću vaše karijere – stoga se pripremite za ostvarenje svojih najvećih i najluđih snova jer ovo je mjesec kada treba zasukati rukave i ostvariti magiju.

Kako biste doista dopustili moćima ovog mjeseca da donesu obilje u vaš život, izgovorite svoje snove u postojanje; recite bilo kome tko će ih slušati i pisati ih iznova i iznova dok ne počnete osjećati privlačnost njihovog prijelaza iz virtualnog u stvarnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melissa Cartagena (@perazna)

Bik

Ovaj mjesec će pružiti emocionalno iscjeljenje za one Bikove kojima je to potrebno. 1. rujna Uran, koji je poznat kao Planet pobune, počet će retrogradno, skidajući zavjesu s pomaka koji se moraju napraviti u životima ljudi. Kada je Uran retrogradan, to se obično događa u konjunkciji s ljudima koji ponovno procjenjuju promjene koje se od njih traže kako bi se uskladile s njihovim najistinitijim i najdubljim željama.

Ovaj je mjesec pogodan za razgovor o teškim temama s partnerom ili članovima obitelji. Svojom čvrstoćom i strpljenjem moći ćete riješiti sve nesuglasice i učvrstiti veze.

Blizanci

Blizanci, ako ste se osjećali kao da je ova godina bila nešto poput rollercoastera, pripremite se za oslobađanje od okova neizvjesnosti. Mlad Mjesec u Djevici sletjet će u vašu četvrtu kuću, kuću doma, što će smiriti olujne vode koje ste u posljednje vrijeme mogli iskusiti u kući.

Upamtite da je sreća naklonjena hrabrima, a smirenje života omogućit će vam da iskoračite u pothvatu u koji ste se hrabro upustili. Nemojte se skrivati u sjeni!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melissa Cartagena (@perazna)

Rak

Nemaju svi u srcu vaše najbolje interese, dragi Rakovi, a ovog rujna pripremite se da će vam se to otkriće doista pokazati. Retrogradni Pluton u Jarcu sletjet će u vašu sedmu kuću, kuću odnosa, pa se pripremite suočiti se s nekim potencijalno teškim istinama o onima koje dopuštate blizu sebe. Teška je istina da s nekima od vaših najbližih nije sve tako kako se čini.

Mars također ulazi u znak Raka 4. rujna, što bi vas moglo potaknuti i potaknuti da konačno učinite nešto po pitanju onoga što ste predugo ignorirali. U konačnici, rast se događa samo kada nam je neugodno, stoga se svakako toga podsjetite kada postane teško.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melissa Cartagena (@perazna)

Lav

U astrologiji, druga kuća predstavlja osobnu imovinu, financije i emocije, a ovog će mjeseca Mladi Mjesec u Djevici sletjeti u vašu 16. rujna – što ovo čini ključnim vremenom za bilo koju i sve odluke o karijeri koje bi mogle biti na horizontu. Svakako zanemarite skeptičare koji vas možda ne podržavaju; sjetite se tko ste, odakle dolazite i jedinstvenih darova koje samo vi možete ponuditi svijetu. Nitko to ne radi kao vi i bilo bi dobro da to imate na umu.

Djevica

Pomrčina punog Mjeseca u Ribama dogodit će se u vašoj zoni odnosa, pa se pripremite ojačati, proširiti i njegovati svoj unutarnji krug nepokolebljivih pristaša. Nijedan čovjek nije otok, stoga se pobrinite da pokazujete ljubav i poštovanje prema ljudima koji vas nastavljaju uzdizati i nedvosmisleno podržavati – oni su jedno od rijetkih i istinskih blaga života.

Mladi Mjeseci u Djevici također mogu pokrenuti ideje i razgovore, pa očekujte obilje prosvjetljenja ovog mjeseca. Pod vladavinom Merkura, planeta komunikacije, ne postoji ništa poput energije Djevice koja bi pomogla u ponovnom usklađivanju prioriteta i ponovnom konfiguriranju puta do uspjeha. Samo ih sve zapišite kako biste mogli osmisliti strategiju na najbolji mogući način.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Streetstyle Belgrade (@streetstyle_belgrade)

Vaga

Ako ste se osjećali kao da ste dugo pauzirali, onda je rujan mjesec da napokon ponovno pritisnete play. Mars ulazi u vašu desetu kuću karijere 4. rujna, čineći ovo mjesecom koji će se pokazati ključnim u procesu pretvaranja vaših snova u stvarnost. Zapitajte se: jeste li sretni u svom poslu? Da možete, što biste promijenili? Ako postoje odgovori za kojima žudite na bilo koja pitanja u vezi s poslom, ovo je mjesec da se zadubite u njihovo pronalaženje.

Škorpion

Vrijeme je za čestitke, Škorpioni! Posao koji ste čekali je skoro gotov i završetak je na pomolu. Možda nije bilo lako doći ovamo, ali zapamtite da ništa vrijedno nikada nije bilo lako. Čekanje se uvijek na kraju isplati. Za ovaj trijumf možete zahvaliti Uranu; sve što vam preostaje je vjerovati procesu i onima koje ste uveli u svoj sveti krug. Upamtite da je sve što vam je potrebno da prebrodite oluju već u vama, ovo može biti samo slučaj da morate promijeniti svoje prioritete.

Strijelac

Ovaj mjesec će za vas biti mjesec preispitivanja, Strijelci. Mladi Mjesec u Djevici pružit će vam prostor i sklonost da razjasnite koji su točno vaši ciljevi i ambicije za sebe, dok će 4. rujna Merkur prijeći u Lava u vašoj devetoj kući mentalnog istraživanja i akademskog poticaja. Ako postoji ideja koju ste odgađali, sada je vrijeme za štrajk dok je željezo vruće.

Jarac

Kad je Pluton prvi put ponovno ušao kroz Jarca 2008. godine, možda ste se osjećali kao da se to dogodilo u tandemu s vama da postanete najjača i najstrašnija verzija sebe. To nepokolebljivo povjerenje u sebe, tko ste i za što se zalažete? Došao je od nebeskih sila među nama, a 1. rujna Pluton ponovno ulazi u Jarca. Što ovo znači za vas? To znači da će do studenog, kada Pluton krene zauvijek, vaša novopronađena snaga i upornost biti testirani do krajnjih granica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H A N N A S C H Ö N B E R G (@hannaschonberg)

Vodenjak

Ovaj mjesec, Vodenjaci, na vidiku su vam promjene. Mars ulazi u vašu šestu kuću posla 4. rujna, potičući vas da se suočite sa svojim najdubljim, najmračnijim strahovima o tome koliko ste zaista zadovoljni radeći ono što radite za život, prije nego što pomrčina Mjeseca u Ribama 17. rujna donese gomilu novca- stvaranje prilika. Nemojte se ustručavati postavljati si teška pitanja.

Ribe

Nema ništa gore od osjećaja da ste zapeli u kolotečini, ali ovog mjeseca pripremite se osloboditi se stega koje su vas toliko opterećivale. Novi val inspiracije doći će vam tijekom pomrčine Mjeseca u Ribama 17. rujna; prihvatite zamah koji vam ovo razdoblje donosi.

Ne mijenjaju se samo godišnja doba, nego se mijenjate i vi, i bilo bi dobro da se podsjetite na to. Ništa ne ostaje isto, uključujući i tebe, drage Ribe. Samo nemoj to zaboraviti.

Pripremila: Tara Musulin
Izvor: Elle UK
Foto: Instagram






Slični članci