Make your day different

Logo Cover

Povratak Winone Ryder: Zvijezda 90-ih pomela crveni tepih u haute couture kreaciji slavnog potpisa čija je izrada trajala više od 200 sati

Venecija se ovih dana pretvorila u središte glamuroznih događanja, gdje je započelo 81. izdanje Venecijanskog filmskog festivala. Prestižni događaj otvoren je dodjelom nagrade Zlatni lav za životno djelo i premijerom filma ‘Beetlejuice Beetlejuice’ redatelja Tima Burtona. Svoju ulogu u nastavku filma iz 1988. godine ima i američka glumica Winona Ryder, koja je povratak na crveni tepih obilježila – sa stilom. Zvijezda devedesetih blistala je u ekstravagantnoj haute couture kreaciji slavnog potpisa čija je izrada trajala više od 200 sati…

Svijet filma, ali i mode, jedva je dočekao povratak velikih filmskih festivala, među kojima je i čuveni Venecijanski filmski festival.

81. izdanje Venecijanskog filmskog festivala otvoreno je premijerom filma ‘Beetlejuice Beetlejuice’ redatelja Tima Burtona, a jednu od glavnih uloga ponovno ostvaruje 52-godišnja Winona Ryder.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CHANEL (@chanelofficial)

Glumica se na scenu vratila na velika vrata prihvativši ulogu u nastavku filma ‘Bubimir’ iz 1988., koji je snimila sa svojih 16 godina, a na premijeri se pojavila u očaravajućem modnom izdanju kojim je sve ostavila bez daha.

Njezin odabir činila je haute couture kreacija s potpisom Chanela, sačinjena od sakoa, prsluka i suknje od tila koja odiše mističnim štihom, a riječ je o preinaci slične kreacije iz 2007. godine, a za čiju je izradu bilo potrebno čak 224 sati.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci