Make your day different

Logo Cover

Jelena Rozga kraljica je sportske elegancije u trapericama koje će biti ‘must have’ komad sezone, pronašli smo 9 modela za svačiji stil

Jelena Rozga poznata je po ženstvenom stilu odijevanja, a usto je i prava maherica kada je riječ o slaganju outfita koji odišu sportskom elegancijom. Splitska pjevačica iskoristila je dan za odmor između nastupa u Makedoniji za odlazak u prirodu, a za tu prigodu servirala je look sačinjen od komada koje svaka žena treba imati u svom ormaru. U glavnoj ulozi našle su se traperice koje bismo uskoro mogli viđati na svakom koraku, a krasi ih kroj koji laska svakom tipu građe. U nastavku smo izdvojili 9 modela po različitim cijenama za svačiji stil…

Iako je nerijetko imamo prilike vidjeti dotjeranu, splitska pjevačica Jelena Rozga ljubiteljica je sportske elegancije, što je iznova potvrdila jednostavnim stajlingom koji još dugo neće biti out.

Zgodna 47-godišnja glazbenica hranila je jelene u jednom parku u Makedoniji, a za odlazak u prirodu odabrala je traperice balon kroja koje spajaju estetiku i udobnost te ih spojila uz basic komade.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Izvođačica hita ‘Lavica’ posegnula je za majicom kratkih rukava u efektnoj ružičastoj nijansi koja sjajno pristaje uz njezinu boju kose, a uparila ju je uz traperice balon kroja koje karakterizira bačvasti kroj i visoki struk, zbog čega iznimno laskaju figuri.

Želite li upotpuniti svoju garderobu novim parom traperica, izdvojili smo 9 modela balon kroja za svačiji stil, ukus i građu:

Bershka, 29.99 €
Bershka, 29.99 €
ZARA, 29.95 €
ZARA, 29.95 €
H&M, 39.99 €
H&M, 39.99 €
Ganni, 209 €
Agolde, 350 €
Alaïa, 1.045 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci