Make your day different

Logo Cover

Viktorija i Dino Rađa slave 23 godine bračne ljubavi! Bivša missica prisjetila se omiljenih trenutaka i raznježila mnoge romantičnom posvetom

U domu legendarnog košarkaša Dine Rađe i njegove supruge Viktorije slavi se ljubav. Naime, nekadašnji igrač NBA lige i bivša Miss Dalmacije obilježavaju 23. godišnjicu braka, a tim povodom nekadašnja manekenka svom je životnom suputnika uputila nikad emotivniju objavu na društvenim mrežama koja zorno opisuje njihovu ljubav koja traje više od dva desetljeća…

Prije točno 23 godine ikona hrvatskog sporta Dino Rada zavjetovao se na vječnu ljubav atraktivnoj bivšoj pjevačici i misici Viktoriji Rađi.

Da je u svog supruga jednako zaljubljea kao i prvog dana, 47-godišnja bivša manekenka dala je naslutiti emotivnom objavom koju mu je posvetila na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Bivša misica obilježila je ovaj poseban dan podijelivši omiljene uspomene koje je u 23 godine proživjela s Dinom te sve obogatila dirljivom posvetom.

‘Nekako ne znam opisati ovaj odnos, povezanost i ljubav, a da ne zvuči patetično. Zato samo pišem: hvala ti živote! 23. nam je godišnjica braka i jednako smo veseli i jedno drugom zanimljivi kao i prve’, poručila je i razgalila mnoga srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Bivša Miss Dalmacije i prva pratilja Miss Hrvatske svoju srodnu dušu upoznala je kad joj je bilo svega 19 godina. Bračne zavjete Viktorija i Dino Rađa izmijenili su u kolovozu 2001. godine. Ceremonija se održala na njegovoj jahti koja je bila usidrena pokraj Korčule, a nakon obreda su skočili u more.

Dvije godine kasnije postali su ponosni roditelji danas 21-godišnjeg sina Roka. Potom, 2008. godine, na svijet je stigao njihov drugi sin, 15-godišnji Niko. Dino iz prvog braka sa suprugom Željanom, bivšom košarkašicom, ima i 26-godišnjeg sina Duju.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci