Make your day different

Logo Cover

Judita Franković Brdar blistala poput prave dive na crvenom tepihu u očaravajućoj (i osebujnoj!) kreaciji koju samo ona može tako dobro isfurati

Osim što se iz godine u godinu veselimo projekcijama izvrsnih filmova i serija na Sarajevo Film Festivalu, nestrpljivo se iščekuju i modna izdanja na najglamuroznijem regionalnom crvenom tepihu. Treći dan jubilarnog tridesetog SFF-a obilježile su kreacije najpoznatijeg bosanskohercegovačkog brenda Kaftan Studio, a svojim se izdanjem posebno istaknula hrvatska glumica Judita Franković Brdar. Zvijezda filma ‘Sonja i bik’ blistala je poput prave dive u slip haljini it boje, a promišljenim stiliziranjem pridodala je joj je osobni štih…

Domaća glumica Judita Franković Brdar poznata je po osebujnom stilu odijevanja, a svoj istančani modni ukus iznova je pokazala na 30. Sarajevo Film Festivalu.

Poznata 42-godišnja glumica bila je mamac za poglede u jednostavnoj, ali efektnoj kreaciji sa zavodljivim detaljima i potpisom popularnog bosanskohercegovačkog dvojca.

Judita Franković Brdar

Kreacija s potpisom bosanskohercegovačkog dizajnerskog dvojca Kaftan Studio, iza kojeg stoje Nermina Hodžić i Emina  Hodžić-dilović ističe se baby plavom bojom, V-izrezom i crnom trakom koja pada dužinom cijele siluete, dajući cijeloj kombinaciji pomalo avangardni štih.

Ono što je cijelom izdanju podarilo dozu dramatičnosti je bio bijeli plašt koji je lagano padao preko njenih ramena.

Judita Franković Brdar

Zvijezda filma ‘Sveta obitelj’ look je zaokružila crnim sandalama s potpeticom, crvenim ružem i podignutom frizurom punđom.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Jasna Jasmin Agović, Damir Hajdarbašić






Slični članci