Make your day different

Logo Cover

Kakva romantika! Jeff Bezos i Lauren Sanchez prepustili se strastima ispred najpoznatije rimske atrakcije, bivša novinarka ukrala poglede u vatrenom izdanju

Osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez trenutačno ljetuju u Italiji, a između krstarenja na luksuznoj jahti, par vrijeme provodi u istraživanju lokalnih znamenitosti. Američki investitor i bivša novinarka viđeni su u Rimu, gdje su se uputili na romantičnu večeru, a potom su stali pogledati najpoznatiju atrakciju. Poznati par viđen je ispred popularne Fontane di Trevi, a unatoč mnogobrojnim turistima, nisu se libili izmijeniti vruće poljupce na jednoj od najromantičnijih lokacija…

Šef Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez uživaju u Italiji, a ovih su dana viđeni u Rimu.

Američki 60-godišnji milijarder i 54-godišnja bivša voditeljica prošetali su do popularne Fontane di Trevi gdje su ih tamošnji paparazzi uhvatili u izmjenjivanju vrućih poljubaca, a svi su gledali i u njezinu vatrenu haljinu kojom je istaknula zamamne obline.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Page Six (@pagesix)

Bivša voditeljica i reporterka i osnivač Amazona nisu odoljeli a da ne razmijene vruće poljupce ispred fontane, a zatim su se uputili u šetnju ruku pod ruku talijanskom prijestolnicom.

Američki investitor nije skidao pogled (ni ruke!) sa svoje zgodne zaručnice koja je privlačila pažnju u minijaturnoj haljini vatreno crvene boje koja je istaknula njezine zamamne obline.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci