Make your day different

Logo Cover

Ostatak ljeta provest ćemo u haljinama boje čokolade! Pronašli smo 14 divnih modela koji odišu ženstvenošću i naglasit će preplanulu put

Smeđa boja donedavno se doživljavala kao sporedni glumac na modnoj sceni, a tamne nijanse lješnjaka i čokolade uvijek su bile u sjeni crne boje. Iako su ovi tonovi uglavnom vezani za hladnije mjesece, njihova popularnost ovog ljeta dosegla je vrhunac, posebice u vidu ženstvenih haljina. Da su haljine u boji čokolade it komad koji će obilježiti ostatak ljeta (i prijelazno razdoblje!), dale su naslutiti kolekcije omiljenih modnih imena koja su predstavila nikad atraktivnije modele, a mi smo izdvojili 14 najljepših za svačiji stil, građu i budžet…

Iako joj se (sasvim neopravdano!) prepisuje nedostatak karaktera i neuglednost, smeđa boja unazad nekoliko sezona pronašla je svoj put do modnih kolekcija, ali i ormara svjetskih fashionistica, a njezina popularnost ne opada ni tijekom ljetnih mjeseci.

Haljine u boji čokolade istaknule su se kao veliki hit sezone, a osim što odišu ženstvenošću i luksuzom, idealne su za naglašavanje preplanule puti.

@nurbilenyavuzer

Haljina u smeđoj boji, izrađena od kvalitetnog, prozračnog materijala poput lana, pamuka ili viskoze modni je saveznik idealan za vrele ljetne dane, ali i one kada temperature malo padnu.

Ova luksuzna nijansa sjajno se slaže s ostalim zemljanim tonovima, a sjajno će izgledati u kombinaciji sa upečatljivim zlatnim nakitom poput narukvice ili ogrlice.

@isabelcamposr

Osim toga, savršeno će se slagati uz različite tipove obuće, od ravnih natikača, preko sandala s potpeticom, do udobnih tenisica s potplatom.

Ako tražite čokoladno smeđu haljinu iz koje se nećete skidati do jeseni, neki od ovih 14 modela mogao bi biti pun pogodak:

H&M, 6.99 €
Bershka, 7.99 €
H&M, 10.99 €
Stradivarius, 19.99 €
ZARA, 25.95 €
ZARA, 29.95 €
ZARA, 35.95 €
ZARA, 39.95 €
Mango, 49.99 €
ZARA, 79.95 €
Mango, 99.99 €
Norma Kamali, 172 €
Acne Studios, 245 €
Nensi Dojaka, 1.695 €

Ni trendseterice s Instagrama nisu odoljele ženstvenim haljinama u boji čokolade, a ovo su neke od najljepših kombinacija:

@tsikulia
@sherienboni
@sasha__fuks
@nurbilenyavuzer
@nazifeeozcan
@natichualcantara
@mariasegarr
@luciabarcena

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci