Make your day different

Logo Cover

Ne znate kako kombinirati prugasti uzorak? Anita Dujić Broadfoot ima genijalan look koji se vrti oko sniženih komada s high street potpisom

Nekadašnja manekenka Anita Dujić Broadfoot poznata je po besprijekornim odjevnim kombinacijama koji odišu šikom, a upravo je takav look nedavno servirala na ulicama rodnog Trogira. Osnivačica brenda nakita Juno glavnu ulogu outfita dodijelila je omiljenom morskom uzorku, odlučivši se za dvije različite varijante. Zgodna dekoraterka seta suknju i topić s potpisom popularnih high street brendova koji se trenutačno mogu uloviti na sjajnom sniženju začinila je sandalama koje ovog ljeta imaju must have predznak, a nezapaženo nije prošla ni skupocjena torba slavnog potpisa…

Svakom novom modnom kombinacijom bivša manekenka, a danas uspješna dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot dokaže da je prava modna odlikašica.

Zgodna 39-godišnja Trogiranka poznata je po kombiniranju odjeće s high street potpisom s nešto skupljim dizajnerskim dodacima, a upravo je takav look složila za šetnju rodnim gradom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Vlasnica brenda nakita Juno outfit je bazirala na bezvremenskom uzorku prugica, odlučivši se za dvije različite varijante. Na ovaj je način pokazala da različiti stilovi mogu izgledati sjajno u kombinaciji.

Bivša Miss Turizma odlučila se za bijelu pletenu suknju s tankim tamnoplavim prugicama, a riječ je o komadu s potpisom švedskog high street brenda H&M čija je cijena trenutno snižena na svega 9 eura.

H&M, 20.99 € — 8.99 €

Dizajnerica nakita i svoj je topić pronašla na sniženju (i to kakvom!), odlučivši se za model u kombinaciji dvostrukog mornarsko plavog prugastog uzorka iz kolekcije španjolskog high street diva Zare, čija je cijena iznosi svega 3 eura.

ZARA, 2.99 €

Look je upotpunila bijelim sandalama s remenčićem u stilu japanki koje su djelo španjolskog brenda Massimo Dutti, a snižena cijena im iznosi 36 eura.

Massimo Dutti, 35.99 €

Kako bi svom izdanju podarila dozu glamura, bivša manekenka posegnula je za torbicom s potpisom čuvene talijanske kuće Gucci.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci