Make your day different

Logo Cover

Slamnati šeširi 7 poznatih Hrvatica sve su samo ne obični! Otkrivamo kakve modele biraju, ali i izdvajamo 11 najljepših iz aktualne ponude

Slamnati šešir modni je imperativ tijekom ljetnih mjeseci, a ni ove sezone nisu mu odoljele brojne poznate Hrvatice. Dok su glumica Bojana Gregorić Vejzović, glazbenica Franka Batelić i dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot pokleknule pred klasičnim modelima manjeg oboda, bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa i pravnica Adriana Ćaleta-Car odlučile su se za modele upotpunjene efektnim detaljima, a pjevačica Severina i poduzetnica Lidija Lešić srodnu dušu pronašle su u predimenzioniranim modelima. U nastavku donosimo 11 najljepših komada iz aktualne ponude…

Vrući mjeseci nezamislivi su bez slamnatog šešira – modnog dodataka koji čuva glavu te svakoj odjevnoj kombinaciji daje dodatnu dozu odvažnosti i šika.

Luksuzne modne kuće i popularni high street brendovi nadmašili su sami sebe i lansirali nikad raznovrsnije (efektne!) modele za svačiji ukus i oblik lica, a ni ove sezone nisu ih zaobišle brojne poznate dame.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Dubrovačka pravnica Adriana Ćaleta-Car prigrlila je jedan od najvrućih trendova – slamnati šešir upotpunjen efektnim detaljima kao što su prugice, koji posljednjih mjeseci često viđamo na trendsetericama s Instagrama.

Za nešto drugačiju verziju odlučila se i bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa. Supruga proslavljenog košarkaša Dina Rađe pokleknula je pred šeširom manjeg oboda kojeg krasi trakica upotpunjena tropskim printom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Za razliku od njih, splitska pjevačica Severina ohrabrila se isfurati dramatični predimenzionirani model rezerviran za najhrabrije. Model s (pre)velikim obodom idealan je za nešto jednostavnije outfite, jer će ih bez puno truda učiniti zanimljivima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Isti oblik ove sezone odabrala je i poduzetnica Lidija Lešić. Popularna influencerica može se pohvaliti pozamašnom kolekcijom slamnatih šešira, a ovoga puta isfurala je dramatičan model s crnom trakicom koji svaki look podiže na višu razinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lidija Lešić (@lidijalesic)

Glumica Bojana Gregorić Vejzović ne prestaje oduševljavati oduševljavati ljetnim odjevnim kombinacijama, a u gotovo svaku od njih (i na plaži i na ulicama!) podiže na višu razinu slamnatim šeširom ravnog vrha s obodom srednje veličine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Za sličnu verziju odlučila se pjevačica i poduzetnica Franka Batelić, no njezin model stiže u verziji sa smeđom trakicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Šešir sa zaobljenim obodom i srednjih dimenzija ovih dana nosi i bivša Miss Turizma Anita Dujić Broadfoot, koja ga je spojila u kombinaciji s pareom i bijelim badićem i zaradila čistu peticu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Ako još niste nabavili slamnati šešir za ovu sezonu ili planirate osvježiti garderobu nekim novim, istražili smo aktualnu ponudu i odabrali 11 najljepših modela koji će vas odmah osvojiti:

H&M, 5.99 €
H&M, 9.99 €
ZARA, 19.95 €
Mango, 22.99 €
H&M, 25.99 €
Ruslan Baginskiy, 308 €
Eugenia Kim, 535 €
Loewe, 550 €
Gucci, 710 €
Carolina Herrera, 765 €
Loro Piana, 850 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci