Make your day different

Logo Cover

Može li originalnije? Cate Blanchett ukrala sve poglede u nesvakidašnjem topu izrađenom od žlica i potvrdila status kraljice crvenih tepiha

Holivudska zvijezda Cate Blanchett zvijezda je nadolazećeg filma ‘Borderlands’, redatelja i scenarista Elija Rotha, čija se premijera održala u Los Angelesu. Slavna Oskarovka bila je magnet za poglede na crvenom tepihu u nesvakidašnjoj kombinaciji čija je glavna zvijezda ultra originalan top sačinjen od, vjerovali ili ne, 102 žlice…

Oskarovka Cate Blanchett na glasu je kao ‘kraljica crvenih tepiha’, a tu titulu iznova je opravdala originalnim modnim izdanjem u kojem se pojavila na premijeri novog znanstveno-fantastičnog filma ‘Borderlands’.

Look koji će još dugo biti teško nadmašiti baziran je na poslovnim crnim hlačama širokih nogavica i topu izrađenom od srebrnih žlica. Da, dobro ste pročitali!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Check The Tag (@checkthetag)

Ekstravagantan top izrađen od 102 srebrne žlice djelo je stockholmske marke Hodakova, iza kojeg stoji inovativna švedska dizajnerica Ellen Hodakova Larsson.

Slavna glumica upotpunila je svoj look ravnim crnim hlačama na crtu i crnim štiklama obrubljenim sitnim metalnim zakovicama. Jedini komad nakita koji je nosila bio je upečatljiv prsten s potpisom Louisa Vuittona.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci