Make your day different

Logo Cover

Victoria Beckham u razgovoru s Nicole Kidman za australski Vogue otkrila dosad nepoznate detalje iz svog života, ali i braka s legendarnim nogometašem

Cijenjena modna dizajnerica Victoria Beckham zvijezda je naslovnice novog izdanja australskog Voguea, a intervju koji je popratio fotografije s njom je odradila ni manje ni više nego holivudska zvijezda Nicole Kidman. Bivša Spajsica otkrila je dosad nepoznate detalje iz svog života, a dotaknula se i braka s legendarnim nogometašem Davidom Beckhamom s kojim je nedavno proslavila 25. godišnjicu…

Bivša pjevačica, a danas uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham novo je lice naslovnice australske verzije modne biblije Vogue, a intervjuirala ju je jedna od najvećih australskih zvijezdi, 57-godišnja glumica Nicole Kidman.

Uspješna dizajnerica prvi put se u Vogueu pojavila prije 26 godina, a i danas je pokazala da u 51. godini života izgleda i više nego dobro, blistajući u crnoj haljini iz vlastite kolekcije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Bivša pjevačica grupe Spice Girls progovorila je o modnoj industriji, priznavši da se ne bi uputila u istu da je znala ono što sada zna.

‘Moda i ljepota oduvijek su bile moje strasti. Odlučila sam to učiniti sama, ali sam bila vrlo nevina i naivna u tome. Da sam znala ono što znam sada, vjerojatno ne bih imala hrabrosti donijeti ovu odluku. Ali nisam znala ništa o ovoj industriji, pa sam u nju ušla skromno i vrlo iskreno’, priznala je.

Za profitabilnost se kaže da je prekretnica kojom je Victoria ‘oduševljena‘, jer je tvrtka ranije bila u opasnosti od bankrota. Ovo je prvi put da tvrtka posluje u pozitivi, a 2021. suočili su se čak s gubitkom većim od dva milijuna. Njezin brend, koji je izvorno lansiran 2008. godine, prethodno je akumulirao gubitke veće od 76 milijuna eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Modna dizajnerica dotaknula se teme braka, suživota i odgoja djece s godinu dana mlađim bivšim nogometašem Davidom Beckhamom. Slavni supružnici nedavno su proslavili 25. godišnjicu braka, a Victoria kaže kako se trenutačno nalaze na velikoj prekretnici.

‘Kad su djeca bila mlađa, nismo imali previše vremena jedno za drugo. Biti supruga, mama i pritom ispunjavati svoje snove na poslovnom planu bilo je sve što sam stigla. Sada su djeca starija i polako odlaze iz gnijezda, a mi napokon stignemo sve ono što prije nismo. Sada smo ja i David ušli u novo poglavlje, i možemo se kvalitetnije posvetiti jedno drugome’, otkrila je te nadodala kako tajna njihovog uspješnog braka leži u međusobnom poštivanju, premda priznaje da to nije uvijek bilo lako.

‘David i ja uživamo i uvijek se smijemo kad smo zajedno, bez obzira na to gdje se nalazimo. Mislim da je to jako rijetko kod parova koji su tako dugo zajedno kao nas dvoje. Zapravo, mogla bih reći da ga svaki dan volim sve više’, rekla je.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci