Make your day different

Logo Cover

Ljubavna priča koja i nakon tri desetljeća tjera suze na oči: Pierce Brosnan supruzi Keely posvetio nikad emotivniju objavu povodom 23. godišnjice braka

Holivudska zvijezda Pierce Brosnan svjetsku slavu (i simpatije obožavateljica!) stekao je ulogama macho zavodnika, no u privatnom životu nepopravljivi je romantik, što iznova potvrđuje svakom svojom izjavom ljubavi prema supruzi Keely Shaye Smith. Njihova ljubavna priča koja traje čitava tri desetljeća jedna je od onih koja iznova tjera suze na oči, a slavni supružnici ovih su dana obilježili 23. godišnjicu braka. Zvijezda filmova o tajnom agentu Jamesu Bondu tim povodom svojoj je izabranici posvetio nikad emotivniju objavu na Instagramu i potvrdio da je u nju jednako zaljubljen kao i prvog dana… ‘’

Proslavljeni glumac Pierce Brosnan i američka novinarka Keely Shaye Brosnan proslavili su 23. godišnjicu braka, a 71-godišnji junak filma ‘Zlatno oko’ dirljivom posvetom supruzi potvrdio je zašto je na glasu kao jedan od najromantičnijih džentlmena Hollywooda.

Svoju 10 godina mlađu suprugu nazvao je ‘prelijepom djevojkom dubokih smeđih očiju’ i poručio joj da mu je ona i nakon trideset godina ljubavi sve na svijetu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

‘Sretna 23. godišnjica, moja draga Keely. Moja lijepa djevojko smeđih očiju, moj sjever, moj jug, moj istok i zapad. Moja ljubavi, budi uvijek uz mene’, poručio je irski glumac u dirljivoj objavi uz koju je priložio mnoge fotografije iz privatnog albuma.

Njegova izabranica je na svom profilu objavila fotografije s vjenčanja koje je 2001. održano u dvorcu Ashford u Republici Irskoj, i svog životnog partnera nazvala ‘najdivnijom, najnježnijom i najbrižnijom osobom koju je ikad upoznala’, te dodala kako se nada da su pred njima još mnoge sretne godine zajedničkog života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Ljubavna priča Piercea Brosnana i Keely Shaye Smith jedna je od najljepših iz holivudskog svijeta. Upoznali su se 1994. u kafiću u Meksiku, a glumac je tada prolazio kroz težak period. Njegova prva supruga Cassandra Harris, s kojom je bio u braku 11 godina, preminula je tri godine ranije od karcinoma jajnika.

Zajedno su podizali sina Seana, a Pierce Brosnan je posvojio i njezino dvoje djece iz prethodnog braka, kćer Charlotte i sina Christophera.

Pierce Brosnan je supruzi nerijetko javno zahvaljivao što mu je bila rame za plakanje u najtežim vremenima, posebice u trenutku kad je njegova pokćerka Charlotte 2013. preminula od iste bolesti kao i njezina majka.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci