Make your day different

Logo Cover

Rijedak prizor! Ryan Gosling i Eva Mendes stigli na Olimpijske igre u Parizu, a u kadru ih je ‘ulovila’ bivša predsjednica Republike Hrvatske

Među brojnim slavnim facama koje su ovih dana pohrlile u Pariz na Olimpijske igre našao se i glumački par Ryan Gosling i Eva Mendes. Slavni supružnici stigli su kako bi podržali američke gimnastičare, a društvo su im pravile kćerkice Esmeralda i Amada. Zvijezde filma ‘Grijesi očeva’ skupa se nikada ne pojavljuju u javnosti, stoga ne čudi kako je njihov izlazak zaintrigirao brojne obožavatelje. Osim dežurnih fotografa, u kadru ih je ‘uhvatila’ i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja se genijalnim prizorom pohvalila na društvenim mrežama i izazvala salve oduševljenja…

Bivša predsjednica Lijepe Naše Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju je s tribina podržala hrvatskog gimnastičara Aurela Benovića, koji je završio na petom mjestu, a finale su pratili i slavni holivudski supružnici Ryan Gosling i Eva Mendes.

Upravo je 56-godišnja političarka glavni ‘krivac’ za rijetke fotografije samozatajnog para koji je finale gimnastike pratio s 9-godišnjom kćerkom Esmeraldom i godinu dana mlađom Amadom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

‘Nadala sam se jučer da ću uručiti medalju našem @aurelbenovic, no bit će to ipak nekom budućom prigodom. Malo je falilo. Bodrila ga je s nama i draga prijateljica @comaneci10 , a u gimnastici su uživali i @evamendes i #RyanGosling. Hvala g. Enisu Hodžiću Ledereru na fotkama!’, napisala je bivša prva žena Lijepe Naše uz fotografije na Instagramu na kojima se može vidjeti kako mnogima omiljeni holivudski par sjedi svega nekoliko redova iza Kolinde i Jakova Kitarovića.

Ovo je prvi put nakon nekoliko godina da su 43-godišnji glumac i 50-godišnja glumica i poduzetnica viđeni zajedno na nekom javnom događaju. Dodatno iznenađenje bilo je i prisustvo njihovih kćeri, devetogodišnje Esmeralde i osmogodišnje Amade, koje nikada ne pokazuju u javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci