Make your day different

Logo Cover

Ni paklene vrućine ne mogu joj ništa! Maja Šuput isfurala skupocjene krznene sandale koje neodoljivo podsjećaju na kućne papuče

Pjevačica Maja Šuput ovoga se ljeta pohvalila novim modnim ulovom, krznenim natikačama dizajnerskog brenda Louis Vuitton, u smeđoj nijansi. Obuća je to koja mnogima djeluje odbojno, ali Maja za to ne mari ni kad su paklene vrućine jer su joj zaisgurno jedne od udobnijih koje ima u garderobi..

Maja Šuput, 44 – godišnja pjevačica, svoj godišnji odmor provodi u društvu najmilijih, supruga Nenada i sinčića Blooma. Supružnici su ove godine obilježili petu godišnjicu braka.

Naime, nakon dvije godine ljubavi zakleli su se na vječnu ljubav na raskošnom imanju Meneghetti u istarskim Balama, a glazbenica je za svoj poseban dan blistala u raskošnoj vjenčanici koju je za nju kreirao njezin prijatelj i stilist Marko Grubić. Povodom pete obljetnice ljubavi, osnivačica brenda Majushka sa suprugom je otputovala u Španjolsku, a na društvenim mrežama podijelila je dašak njihovog slavljeničkog putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Nakon toga su svaki slobodni trenutak koristili za bijeg iz Zagreba. Popularna pjevačica na svojim društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije koje zorno opisuju njihove zajedničke trenutke, ali i modne kombinacije koje spretno spaja. Tako se na posljednjima pohvalila natikačama o kojima modne ovisnice imaju oprečna mišljenja. Ima onih koje ne izlaze iz njih, dok im se druge naprosto ne mogu načuditi te tvrde da nikada ne bi kupile tako nešto.

 

Louis Vuitton

 

Čupave i mekane natikače koje neodoljivo podsjećaju na kućne papuče brojni modeli, glumice i modne influncerice sve češće nose izvan svog doma te ih kombiniraju s dnevnim stajlinzima. Trend je to koji ćete ili mrziti ili s oduševljenjem prihvatiti.

 

Model koji je za sebe odabrala Maja Šuput nosi glasoviti potpis Lousi Vuitton, a cijena im iznosi oko 600 EUR-a. Prošetala ih je prilikom posjeta Dinoparku Funtana i kombinirala uz bijeli slip haljinu.

Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci