Make your day different

Logo Cover

Marijana Batinić i Viktorija Rađa ovih dana ljetuju zajedno! Poznate Splićanke nasmijale javnost simpatičnim opisom njihovog prijateljstva

Poput mnogih poznatih lica s domaće estradne scene, poznate Splićanke sa zagrebačkom adresom, voditeljica Marijana Batinić i bivša missica Viktorija Rađa zaputile su se prema jugu – i to skupa. RTL-ova zvijezda i Bivša Miss Hrvatske otkrile su da trenutno borave na Visu, odakle su se javile s nekoliko idiličnih fotografija i izazvale malu zavist. Usto, poznate dame podijelile su simpatičnu šalu na račun vlastitog prijateljstva i oduševile vojsku obožavatelja…

Svakog ljeta obitelj bivše missice Viktorije Rađe bježi iz glavnog grada Lijepe naše kako bi odmarala na Visu, a ovoga puta ondje im se pridružila televizijska voditeljica Marijana Batinić.

Bivša 47-godišnja manekenka i četiri godine mlađa voditeljica objavile su fotografije sunčanja na terasi i brodskoj palubi, a mnoge su nasmijale opisom njihovog prijateljstva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

‘Sandra i Blanka na ljetovanju. Marijana Batinić, baš sam ti ljubimac’, poručila je nekadašnja pjevačica u opisu fotografija na kojima se može vidjeti kako sa prijateljicom upija sunčeve zrake na terasi, ali i brodu.

‘Nisam ti ljubimac patetičnih statusa, ali ja sam ti jedini drug’, odgovorila joj je 43-godišnja voditeljica u komentaru, a njihova je simpatična opaska sve nasmijala.

‘Toro i Pončo! To mi je prva asocijacija’, ‘Top ste’, ‘Predivne’, bili su samo neki od komentara obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Poznate Splićanke već godinama imaju vrlo blizak odnos, a često skupa odlaze na putovanja, što diljem Lijepe Naše, tako i izvan granica Hrvatske.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci