Make your day different

Logo Cover

Naš GIVEAWAY je završio! Cover Style i MORE FUN Croatia daruju lepršavu animal print haljinu, ime sretne dobitnice otkrijte u nastavku

Lepršave i ženstvene haljine simbol su ljetne sezone, a ove godine u fokusu su pomalo drugačiji modeli upotpunjeni životinjskim uzorkom. Za bezbrižno uživanje u ostatku ljeta, lifestyle portal Cover Style i popularni domaći fashion brend MORE FUN Croatia jednu vjernu čitateljicu nagrađuju ultimativnim modnim adutom – haljinom životinjskog printa koja laska svakoj figuri, a može se nositi na mali milijun načina. U kreaciji asimetričnog kroja bit ćete magnet za poglede i prštati od samopouzdanja… Ime sretne dobitnice doznajte u nastavku..

Haljine s životinjskim uzorkom nikada nisu bile privlačnije! Lifestyle portal Cover Style i domaći modni brend More Fun Croatia jednu čitateljicu daruju haljinom animal uzorka koja se ističe lepršavim rukavima i krojem prigodnom za svaki tip građe.

 

Sretna dobitnica je:

Gabriela Hodak

Giveaway je završio u petak 01. kolovoza! ❤️

# coverstylehr #morefuncroatia #coverstyle #madincroatia  #hrvatSkiproizvod #hrvatskidizajn #giveaway

 

MORE FUN Croatia hrvatski je modni brand koji na naše tržište donosi kvalitetne i pristupačne modele u savršenom spoju klasike s trendi pomakom.

 

Odjevni predmeti MORE FUN Croatia namijenjeni su svim djevojkama i ženama koje žele biti posebne, drugačije, u trendu i kojima je bitna kvaliteta materijala i izrade.

 

Sve modele možete pronaći na službenoj stranici brenda, Instagram profilu @morefuncroatia i Facebook stranici @MORE FUN Croatia.

 

Foto: Promo






Slični članci