Make your day different

Logo Cover

Heklana odjeća modni je imperativ sezone, a ne odolijeva joj ni jedna poznata Hrvatica! Izdvojili smo 15 najljepših komada nosivih do kraja ljeta

Ovoga ljeta ulicama su zavladali trendovi retro trendovi, a jedan se izdvojio kao nesumnjivi favorit svjetskih trendseterica. Riječ je o odjeći od laganog pletiva, koja uključuje heklane i rupičaste haljine, kratke hlačice, suknje i co-ord setove, ali i modne dodatke. Pred ovim trendom pokleknule su brojne svjetske trendseterice, ali i domaća pravnica Adriana Ćaleta-Car. Žudite li za novim heklanim komadom iz kojeg se nećete skidati čitavog ljeta, u nastavku potražite 15 najljepših iz aktualne ponude…

Komadi izrađeni crochet tehnikom savršen su odabir za ljeto, a čini se kako je upravo to jedan od vodećih sezonskih trendova.

Da heklana odjeća ovog ljeta neće imati konkurenciju, potvrdila je i 32-godišnja WAGS-ica Adriana Ćaleta-Car, koja se pohvalila mrak haljinom nosivom na plaži, ali i u izlasku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara ljeto provodi u rodnom Dubrovniku, na čijoj je plaži prodefilirala u mrak izdanju koje se vrti oko crne rupičaste haljine dugih rukava. Ispod chic kreacije odjenula je bijeli badić s crnim obrubima, zaradivši čistu peticu iz stila.

Rupičasti komaid od heklanog laganog pletiva prilagođavaju se figuri, izgledaju šik, a opet, zbog rastezljive prirode pletenih niti, uvijek su ugodni za nošenje, što ih čini idealnim odabirom tijekom ljetnih mjeseci.

Osim razigranih kreacija upotpunjenih retro printom i vibrantnim bojama, aktualna ponuda vrvi i od jednobojnih modela rezerviranih za pobornice minimalističkog stila.

@justfashiondna

Planirate li obnoviti sezonsku garderobu odjećom od laganog pletiva,  istražili smo aktualnu ponudu i odabrali 15 najefektnijih komada za svačiji ukus i stil koji bi uskoro mogli nestati s polica:

H&M, 9.99 €
H&M, 15.99 €
Mango, 22.99 €
ZARA, 25.95 €
ZARA, 35.95 €
ZARA, 49.95 €
Mango, 45.99 €
Mango, 45.99 €
Mango, 49.99 €
ZARA, 59.95 €
Mango, 59.99 €
ZARA, 25.95 € + 29.95 €
Ganni, 175 € — 87 €
Magda Butrym, 1.990 € — 1.194 €
Magda Butrym, 1.780 € — 1.246 €

Instagramom dominiraju kombinacije u kojima pleteni komadi igraju glavnu ulogu, a ovo su neke od najzanimljivijih i najinspirativnijih:

@justfashiondna
@justfashiondna
@justfashiondna
@justfashiondna
@justfashiondna
@justfashiondna

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci