Make your day different

Logo Cover

Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave 6. godišnjicu braka izvan Hrvatske! Pjevačica otkrila detalje i raznježila mnoge slatkom čestitkom

Pjevačica Franka Batelić i bivši nogometaš Vedran Ćorluka ne skidaju osmijehe s lica, a razlog ne može biti ljepši. Naime, jedan od najskladnijih domaćih parova obilježava 6. godišnjicu braka kojeg su sklopili u istarskim Balama. Povodom obilježavanja ovog posebnog dana, zgodna glazbenica i poduzetnica suprugu je posvetila kratku, ali slatku čestitku i otkrila detalje njihovog romantičnog slavlja… 

Prije točno šest godina, glazbenica Franka Batelić i bivši Vatreni Vedran Ćorluka ozakonili su svoju ljubav u istarskim Balama, a raskošno svadbeno slavlje odradili su na luksuznom imanju Meneghetti.

Popularna 32-godišnja glazbenica Franka Batelić i 6 godina stariji pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka slave 6. godišnjicu braka – i to izvan granica Lijepe Naše.

Screenshot @frankaofficial_

Jedan od omiljenih domaćih parova godišnjicu braka obilježio je na koncertu grupe Coldplay u Dusseldorfu, a osnivačica beauty brenda Frankly Good na društvenim je mrežama otkrila detalje i suprugu posvetila kratku, ali dirljivu čestitku.

‘6. godišnjica na Coldplayju. Neka nam cijela bude ovako šarena, sretna i rasplesana kao sinoć‘, napisala je uz fotografiju na kojoj poziraju ja stadionu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

 

Vedran Ćorluka i Franka Batelić zajedno su već dugih jedanaest godina. Među njima je zaiskrilo na čuvenoj plaži Zrće na otoku Pagu, a od tada su potpuno nerazdvojni.

Poznati supružnici jedno drugome na vječnu ljubav zakleli su se nakon šest godina veze, a bračne zavjete izmijenili su tijekom romantične ceremonije u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskim Balama.

Mladenka je tada blistala u raskošnoj vjenčanici princeza kroja s čipkanim velom na glavi, koju potpisuje venecuelanska dizajnerica Carolina Herrera, dok je mladoženja odabrao klasično tamnoplavo odijelo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Glazbenica se do crkve dovezla u Lancijinom Oldtimeru, a prilikom ulaska do oltara ju je pratio kanon u D-duru prema njezinoj velikoj želji.

Frankina kuma bila je njena dugogodišnja prijateljica iz srednje škole, arhitektica Stefani Vozila, dok je uz Vedrana stajao njegov brat Hrvoje Ćorluka, iako se danima najavljivalo da će mu kum biti kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Ispred crkve, vjenčanje poznatog para uveličao je velik broj mještana, koji su po završetku svečane ceremonije gromoglasnim aplauzom pozdravili sretne mladence. Njihovi su ih, pak, uzvanici, članovi obitelji i prijatelji, zasuli bijelim laticama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Nakon bajkovite ceremonije vjenčanja mladenci i njihovi gosti uputili su se na luksuzno imanje Meneghetti koje su svojedobno posjetila brojna poznata lica.

Tijekom večeri gosti su uživali u glazbi Tonyja Cetinskog, no ludilo na plesnom podiju nastalo je kada su s razglasa krenuli dance hitovi ’90-ih.

Kao kruna ljubavi mnogima omiljenog poznatog para početkom 2020. godine stigao je sinčić Viktor, a dvije godine kasnije u studenom njihova je obitelj postala bogatija za još jednog člana – kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Greta.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci