Make your day different

Logo Cover

Vatreni Andrej Kramarić objavio prvu fotografiju s novorođenom kćerkicom, a sve je oduševila besprijekorna linija njegove supruge Mije

Krajem svibnja, netom uoči početka Europskog nogometnog prvenstva, Vatreni Andrej Kramarić i njegova supruga Mia postali su roditelji drugog djeteta – kćerkice kojoj su nadjenuli ime Eva. Vrijeme nakon reprezentativnih i klupskih pauza igrač njemačkog kluba TSG 1899 Hoffenheim iskoristio je za odmor s obitelji, a na društvenim mrežama otkrio je djelić njihove idile. Uspješni nogometaš objavio je prvu fotografiju novorođene kćerkice, ali svima je pažnju privukla nevjerojatna linija njegove supruge na kojoj nema tragove nedavne trudnoće…

Uoči početka Europskog prvenstva, nogometaš Andrej Kramarić i njegova lijepa supruga Mia dobili su drugo zajedničko dijete.

Uspješni 32-godišnji nogometaš i samozatajna doktorica veterine dobili su kćerkicu, a igrač njemačkog  TSG 1899 Hoffenheim sada je objavio prvu fotografiju sa suprugom i njihovom djevojčicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Vatreni je otkrio da odmaraju u Šibeniku, podijelivši fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i kćerkicom koja spava u kolicima, a prizor je oduševio njegove pratitelje.

‘Predivna obitelj’, ‘Prekrasni’, ‘Predivni’, samo su neki od komentara.

TSG 1899 Hoffenheim.Podsjetimo, Andrej Kramarić i Mia Ćurković svoju četverogodišnju vezu ozakonili su brakom 31. ožujka 2021. godine. Doktorica veterine tada je bila trudna, a u kolovozu iste godine kao kruna njihove ljubavi stigao im je sinčić Viktor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Par je godinu dana kasnije organizirao i crkveno vjenčanje koje se održalo u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci