Make your day different

Logo Cover

Poznate Hrvatice ne skidaju se iz zebra printa! Adriana Ćaleta-Car fura ga od glave do pete, Ljupka Gojić u svom stilu, a jedna dama je ‘upecala’ badić

Životinjski uzorci sveprisutni su na modnoj sceni već desetljećima, a svake sezone jedan od njih potpuno osvoji modne ovisnice. Dok je zimus tronom suvereno vladao uzorak leopard kože, čini se kako ga je u proteklih nekoliko mjeseci prešišao onaj pomalo zapostavljen. Radi se o zebra printu koji naročito obožavaju chic Francuskinje, a ovoga ljeta nisu mu odoljele ni brojne poznate Hrvatice. Bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić isfurala ga je u svom stilu u it boji, košarkašica Antonija Mišura Sandrić pokleknula je pred hit dodatkom, dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot upecala je sjajan badić, a pravnica Adriana Ćaleta-Car nosi ga od glave do pete. U nastavku otkrivamo kako nositi ovaj trendi uzorak u svim prilikama i izdvajamo 12 genijalnih zebrastih komada…

Za razliku od ostalih životinjskih uzoraka, zebra print zapravo je vrlo jednostavan, kako zbog akromatskih boja koje spaja, tako i zbog mogućnosti stiliziranja s drugim trendi nijansama.

Iako je ovaj vrlo upečatljiv, zebrasti uzorak je ujedno i neutralan, stoga se s lakoćom može ukomponirati u svaku modnu priču, bilo da ste pobornica minimalizma ili pak preferirate kič. Ovaj razigrani uzorak omiljen je i među poznatim Hrvaticama koje su mu posljednjih tjedana pridale veliku pažnju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić isfurala ga je u svom stilu, a umjesto klasično crno-bijelog printa odlučila se za crvenu verziju. Osnivačica brenda Jolie Petite uskočila je u suknju zebrastog uzorka uz koju je uparila odgovarajuće japanke, a oba komada potpisuje luksuzni brend The Attico.

Ni bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić nije ostala imuna it životinjski print. Jedna od najljepših domaćih sportašica isfurala ga je u obliku modnog dodatka – chic marame za glavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonija Misura (@antonijamisurasandric)

Atraktivna Šibenčanka ostatak look-a bazirala je na crnom lanenom kompletu sačinjenom od košulje i hlača, crnim natikačama i platnenoj torbi s natpisom.

Osim na ulicama, zebrasti print itekako je dobrodošao i na plažama, a to dobro zna dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Osnivačica brenda nakita Juno upecala je sjajan jednodijelni badić uz koji je isfurala i klasični crni pareo, kao i bijele sunčane naočale u retro điru.

Ni dubrovačka pravnica Adriana Ćaleta-Car nije zaobišla ovaj trend. Supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara ulicama rodnog grada prošetala je u efektnoj kombinaciji čija je glavna zvijezda dvodijelni set zebrastog uzorka s potpisom španjolskog high street diva Zare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Ako je i vas osvojio zebrasti uzorak, istražili smo aktualnu ponudu i odabrali 12 najljepših komada za svačiji ukus i budžet:

ZARA, 5.99 € + 12.99 €
H&M, 12.99 €
H&M, 14.99 €
H&M, 15.99 €
H&M, 29.99 €
ZARA, 29.95 €
Mango, 22.99 € + 19.99 €
Mango, 49.99 €
Coperni, 295 €
The Attico, 343 €
Tom Ford, 413 €
The Attico, 623 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci