Make your day different

Logo Cover

Brojne face pratile napeto finale Wimbledona: Kate Middleton obilježila povratak sa stilom, u kraljevskoj loži sjedili Julia Roberts i Tom Cruise

Najprestižniji teniski turnir Wimbledon završen je mečom između Španjolca Carlosa Alcaraza i srbijanskog teniskog asa Novaka Đokovića, a pobjedu je – kao i prethodne godine, odnio 16 godina mlađi španjolski tenisač. Napeti meč iz kraljevske su lože pratile brojne poznate face, među kojima su se našli glumci Tom Cruise i Benedict Cumberbatch, holivudska zvijezda Julia Roberts i ikona stila Zendaya, no svi pogledi pratili su britansku princezu Kate Middleton čiji je dolazak na Wimbledon bilo prvo pojavljivanje nakon mjesec dana. Princeza od Walesa stigla je kako bi uručila pehar pobjedniku, a modne je znalce oduševila besprijekornim izdanjem u znaku ljubičaste boje…

Princeza Kate Middleton pojavila se na finalu Wimbledona na kojem je uručiti pehar 21-godišnjem Carlosu Alcarazu, koji je u sjajnom meču pobijedio 16 godina starijeg tenisača Novaka Đokovića.

Bilo je ovo prvo pojavljivanje 42-godišnje britanske plemkinje nakon parade Trooping the Colour održane u čast rođendana kralja Charlesa prije mjesec dana te tek drugo u ovoj godini, s obzirom na to da je sve aktivnosti svela na minimum zbog terapije i borbe protiv karcinoma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Baš kao što je prošle godine zablistala u zelenoj, omiljena članica britanskog dvora ove je godine odabrala profinjenu ljubičastu haljinu te time ispoštovala boje All England Cluba – zelenu i ljubičastu.

Riječ je o kreaciji londonskog brenda Safiyaa koju krasi drapirani kroj i puf rukavi, a dodala joj je prepoznatljivu malu mašnicu, ukras koji mogu nositi samo oni koji su članovi All England Lawn Tennis and Croquet Cluba.

Supruzi princa Williama pridružile su se njezina sestra, Pippa Middleton i njezina kći, princeza Charlotte.

Osim princeze od Walesa, u kraljevskoj loži našli su se glumci Tom Cruise, Benedict Cumberbatch, Julia Roberts, Aaron Taylor-Johnson sa suprugom, redateljicom Sam Taylor Johnson, Courteney Cox, Paul Mescal, Glenn Close, Pierce Brosnan, Zendaya i brojne druge face.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Julia Roberts Brasil | Fansite (@jrbrmidias)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GQ Sports (@gqsports)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci