Make your day different

Logo Cover

Ivana Kovačić by Manos u kolumni za Cover Style otkriva 12 neodoljivih nijansi lakova za nokte, ali i savjete kako imati prekrasnu manikuru čitavo ljeto

Ljeto je već naveliko pokucalo na vrata, a s njime su došli i novi trendovi u beauty svijetu. Najljepše nijanse lakova za nokte za ljetnu sezonu pronašli smo u novoj My Me Era Collection kolekciji kultnog američkog brenda OPI. Linija od 12 boja sadrži ponešto za svačiji ukus, neovisno o tome jeste li ljubiteljica minimalizma ili pak pobornica ‘glasne’ manikure, a savršeno će upotpuniti bilo koji ljetni outfit. Kako bi imali prekrasne nokte čitavo ljeto, u nastavku otkrivamo korisne savjete Manos mani-mastera…

S dolaskom ljeta megapopularni američki brend OPI predstavlja novu kolekciju lakova za nokte inspiriranu svim hedonističkim čarima omiljenog nam godišnjeg doba.

Linija od čak 12 divnih nijansi, idealnih za vruće dane koji su pred nama, odišu egzotikom i u trenu popravljaju raspoloženje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Kada je riječ o noktima, ove sezone tradicionalne jednobojne manikure zasjenit će nešto razigraniji dizajn u odvažnim i izrazito pigmentiranim tonovima – baš kakvi su i oni iz My Me Era kolekcije.

Paleta boja seže od odvažnih ljubičastih, preko ružičastih, do moćnih tirkiznih i žutih boja kako bi svaka beauty ovisnica s lakoćom pronašla onu koja će se najbolje uklopiti u njen modni izričaj tijekom ljetnih mjeseci.

Ako želite da vaša manikura ostane na mjestu tijekom vaših ljetnih zabava na suncu, mani-masteri iz salona Manos otkrivaju nekoliko korisnih savjeta:

  • Profesionalna manikura u vašem omiljenom Manos salonu
    Neposredno prije odlaska na godišnji odmor uz Manos savjetuje se da uz stručnu pomoć uredite nokte i kožicu oko noktiju te poslušate preporuke proizvoda  koji će vam biti od velike pomoći na odmoru.
  • Njega kožice oko noktiju
    Neka vaši uređeni nokti i kožica oko noktiju što dulje ostanu njegovani uz OPI ProSpa ulje za njegu noktiju i kožice oko noktiju. Uz samo jednu kap ulja koju umasirate pojedinačno u svaki nokat, produljujete manikuru, a vaši nokti svakim danom izgledaju sve bolji. Manos preporuka je da se ulje nanosi navečer. Ukoliko tražite opciju njege u pokretu, Manos predstavlja Reverence de Bastien – Unguent, savršen proizvod da za bezbrižno putovanje koji će vam pružiti njegovane nokte i kožu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marie AB (@inspinacional)

  • Dodatne mjere opreza
    Ako više volite provoditi vrijeme na bazenu, vrijedi poduzeti neke dodatne mjere opreza jer klor može isušiti nokte i zanoktice.
    Manos preporuka je da večer prije bazena nanesete njegu i zaštitu OPI Nail Envy Nail Strengthener direktno na nokte.
    Ako već nosite svoju omiljenu nijansu laka, možete dodati na boju sloj OPI Top Coat za dodatnu zaštitu vaše manikure.
    OPI novost je najnoviji proizvod OPI Nail Envy koji je dostupa i u 8 različitih nijansi za još bezbrižnije (i duže!) ljetovanje.
  • Ne zaboravite se hidratizirati!
    Dugotrajno namakanje u vodi poput bazena može prouzročiti poroznost noktiju. Samim time oni postaju osjetljiviji što dovodi do preranog pucanja i listanja noktiju. Pokušajte uzeti neke pauze od mora ili bazena i pobrinite se da se hidratizirate uzimajući dovoljne količine vode.
  • Recite ne ‘žutim’ noktima
    Ne, ovdje ne mislimo na žuti lak za nokte – zapravo ljeti volimo jarko žute nijanse na noktima. Ovdje mislimo o ‘žutim’ noktima. Pokušajte ne provoditi previše vremena na suncu jer UV zrake mogu uzrokovati blijeđenje i žutilo mnogih boja lakova za nokte. Kako biste spriječili da vam se manikura pogorša, pripremite svoje nokte ne jednim, već s dva sloja OPI Natural Nail Base Coat koji se nanose prije omiljenih boja. Osim toga, ne zaboravite nanijeti kremu za sunčanje na ruke i stopala!
  • Manikura s trajnim lakom
    Ukoliko idete na ljetni odmor u trajanju od 2-3 tjedna, Manos preporuka je OPI Gelcolor manikura u salonu jer je dovoljno postojana, ne mjenja ni boju ni sjaj, a vaš ljetni odmor postaje u potpunosti bezbrižan!
  • Summer Glow večeri
    Ljetne večeri nezaobilazne su uz Reverence Celeste suho ulje sa sjajnim česticama sedefa za cijelu dužinu nogu, ali mogu se koristiti po cijelom tijelu. Noge izgledaju zategnutije, a koža blistava pružajući zaglađujući učinak. Celeste hidratantni i zaštitni sastojci idealni su za nadraženu i suhu kožu kao što je to slučaj nakon depilacije. Uz mirisne note bergamonta, nerolija, limuna, kadulje i peršina pruža pravi osjećaj osvježenja. Aktivni sastojak hladno prešanog sezamovog ulja iznimno je bogato esencijalnim masnim kiselinama, kalcijem, bakrom, magnezijem, željezom, cinkom, fosforom, kalijem te vitaminima B9-folna kiselina- , B6 i antioksidansom vitamina E.
Ivana Kovačić

Pripremila: Ivana Kovačić, Manos manikura i pedikura
Medvedgradska 8, Zagreb
Foto: Instagram/ Promo/Manos






Slični članci