Make your day different

Logo Cover

Sienna Miller pohvalila se tako dobrim točkastim kompletom koji odaje dojam haljine, a isfurala ga je uz dodatke za kojima fashionistice luduju

U tijeku je Wimbledon, najprestižniji teniski turnir koji svake godine u britansku prijestolnicu privlači sve veći broj poznatih lica. Ovaj sportski događaj nikada ne propušta ni engleska glumica Sienna Miller, koja je stigla u pratnji 15 godina mlađeg dečka Olija Greena. Britanska ‘it’ djevojka, koju modni znalci obožavaju zbog fantastičnog stila, ni ovoga puta nije razočarala modnim odabirom. Neokrunjena kraljica boho chica glavnu ulogu svog stajlinga dodijelila je divnom kompletu koji odaje dojam haljine, a svojim je izdanjem zaradila titulu najstajliš gošće prestižnog sportskog turnira…

Lijepa glumica Sienna Miller uvijek je dosljedna svom boho stilu, a upravo u takvom izdanju pojavila se na Wimbledonu.

Zgodna 42-godišnja zvijezda serije ‘Anatomija jednog skandala’ jedna je od onih čiji stil naprosto obožavamo, a modnu javnost iznova je uspjela oduševiti ludo dobrim stajlingom u duhu vječnog točkastog uzorka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sienna Miller Style (@styleofsiennamiller)

Zvijezda filma ‘G. I. Joe: Kobrin uzlet’ odabrala je elegantni komplet u boji slonovače upotpunjen sitnim točkastima, a sačinjen je od od lepršave suknje i skraćene bluze s polo ovratnikom.

Riječ je o kreaciji s potpisom talijanske kuće Prada, a kompletan look upotpunila je dodacima istog brenda, odlučivši se tako za nude sandale s remenčićem i bijelu torbicu naziva Cleo koja je osvojila brojne modne entuzijastice.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci