Make your day different

Logo Cover

FOTO: Lansiranje novog muškog mirisa Armani Acqua di Giò Profondo na Malom Lošinju nisu propustili brojni poznati, Tatjana Dragović servirala dva mrak look-a

Armani Beauty nedavno je pretvorio prekrasnu uvalu Čikat, na otoku Mali Lošinj, u pravu oazu elegancije. Povod ovog ekskluzivnog događaja bilo je lansiranje novog muškog mirisa koji prenosi osjećaj ultimativne svježine i utjelovljuje iskustvo uranjanja u more, ocean. U čarobnom ambijentu hotela Bellevue uživala su brojna poznata lica s domaće društvene scene među kojima su bili Ivana Petković Čevra, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Tatjana Jurić, Goran Bogdan, Filip Juričić i mnogi drugi…

Stvoren od strane majstora parfumera Alberta Morillasa, ovaj novi miris isprepliće kultni slani, morski akord Acqua di Giò s drvenasto-mineralnim akordom, a u srcu mirisa je esencija smilja.

Topao, aromatičan miris potječe od divlje mediteranske biljke koja se naziva zlatnim suncem, a čija se esencija ekstrahira parnom destilacijom, stvarajući topao, začinski miris koji vodi prepoznatljivost Acqua di Giò u nove, morske dubine.

Očaravajući sastav parfema odražava dubinu i snagu oceana. Svjetla bergamotka, poput sjajne zvijezde na tamnom nebu, otvara kompoziciju svojim osvježavajućim i sunčanim rasprskom. Cistuska apsolut, rijetka balzamna smola, uvodi dubinu i intrigu u srce parfema, dok se vječna ljubica, rijetki mediteranski cvijet, isprepliće s ostalim notama, dodajući toplinu i začin. Svaka nota se savršeno uklapa u ovu harmoniju, stvarajući miris koji je i snažno svjež i neodoljivo složen.

Bočica sama po sebi utjelovljuje morske dubine. Očaravajući gradijent se otkriva, prelazeći s tamnomodre na vrhu u prozirno tirkiznu na dnu. Eleganciju i muškost zaokružuje elegantna metalna plava kapica s srebrnim naglaskom.

Miris je dodatno pojačan ambernim, voćnim absoluom cistusa u bazi mirisa. Ekstrahirana iz grma koji raste duž mediteranske obale, nota se dobiva iz grančica i listova biljke ekstrakcijom otapalom. To stvara notu koja je istovremeno amberna i drvenasta, lagana i voćna, dajući dubok, topao i postojan efekt Acqua di Giò Profondo Parfumu. Uz cistus se miješa smolna esencija vetivera s dimljenim efektom i drvenasto-mineralni akord koji donosi snažan vodeni i smolni aspekt. Senzualnost mirisa dolazi od esencije pačulija iz Gvatemale, koja obuhvaća zemljane note mahovine i unikatnu čokoladnu nijansu.

Acqua di Giò Eau de Toilette otvara se morskim i notama bergamota, koje stvaraju njegovu intenzivnu svježinu. U srcu je mješavina jasmina, drveta cedra i ružmarina, a ove aromatične note evociraju mediteranski krajolik. Snagu mirisa zaokružuju bazne note bijelog mošusa i pačulija.

Acqua di Giò Parfum donosi ekstremnu svježinu kolekciji. Njegove gornje note spajaju srce bergamota, đumbir i intenzitet morskih nota; njegovo srce spaja srce geranija Bourbon s Madagaskara, esenciju ružmarina i srce kadulje; a baza živahnog drveća, esencije pačulija i esencije tamjana stvara osjećaj tajanstvenosti.

Pogledajte FOTO GALERIJU:

Ivana Petković Čevra
Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić
Tatjana Jurić
Goran Bogdan
Filip Juričić

Marko Braić

Foto: Ivan Pavliš






Slični članci