Make your day different

Logo Cover

Helena i Dominik Livaković krstili sinčića Joakima! Posebnu ulogu dodijelili su Domagoju Vidi, a poglede je ukrala i njegova skockana supruga

Obitelj vratara Vatrenih Dominika Livakovića ima veliki razlog za slavlje. Naime, golman turskog Fenerbahçea i njegova supruga Helena Livaković krstili su šestomjesečnog sinčića Joakima. Magistra industrijskog dizajna ne krije ponos zbog važnog koraka u životu svog mališana koji je primio prvi sakramžent. Ponosni roditelji ulogu kuma dodijelili su jednom domaćem nogometašu, a poglede je ukrala i njegova skockana supruga koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti…

Joakim Livaković, sinčić vratara Dominika Livakovića i njegove supruge Helene, proteklog vikenda primio je prvi sveti sakrament.

Uspješni 29-godišnji nogometaš i njegova lijepa supruga krstili su svog mališana, a uloga kuma pripala je Vatrenom Domagoju Vidi, koji je na svečanost stigao u pratnji supruge i bivše missice Ivane Vide.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Olivari (@iva_olivari)

Osim nekadašnje klizačice, fotografije s crkvenog obreda na društvenim je mrežama podijelila i team managerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari.

Prva dama hrvatskog nogometa objavila je fotografiju na kojoj pozira zajedno s obitelji Livaković, kao i onu na kojoj su im se pridružili kumovi Domagoj i Ivana Vida.

Nekadašnja Miss turizma Hrvatske koju rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti za ovu je svečanu prigodu odabrala pastelno ružičastu kreaciju upotpunjenu cvjetnim printom, a preko nje je odjenula ružičastu pelerinu.

@iva_olivari Instagram Story/Screenshot

Ponosna mama Helena Livaković nosila je dugu svilenu haljinu s voluminoznom suknjom koju je upotpunila nude pelerinom.

Podsjetimo, Helena Livaković, koju su domaći mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle, rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a porodila ju je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame, među kojima su Maja Šuput, Izabel Kovačić i Jelena Perčin. Samu trudnoću par je vješto čuvao u tajnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Helena Livaković (@helenamatic)

Svoju ljubav okrunili su brakom u lipnju 2022. godine, u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, nakon čega su se sa brojnim uzvanicima uputili prema hotelskom resortu u obližnjim Petrčanima, gdje se slavlje nastavilo do jutarnjih sati.

Za svoj prvi photoshooting kao supružnika, par je odabrao morske kulise Zadarskog arhipelaga kojim su jurili u vintage Riva Ariston gliseru od mahagonija. Riječ je o prvom luksuznom brendu u svijetu nautike, čiji brodovi osvajaju mnoge jet-setere, a njihova fotogeničnost iskazala se i u mnogim filmovima.

U slobodno vrijeme Dominik i Helena uživaju u putovanjima po europskim prijestolnicama, a ljeta obavezno provode u njegovom rodnom Zadru.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci