Make your day different

Logo Cover

Margot Robbie i suprug Tom Ackerley u slatkom su iščekivanju prvog djeteta! Zvijezda filma ‘Barbie’ na odmoru pokazala zaobljeni trbuščić

Australska glumica Margot Robbie je trudna! Jedna od najljepših holivudskih glumica i njezin suprug, producent Tom Ackerley postat će roditelji prvog zajedničkog djeteta. Sretne vijesti potvrdili su američki mediji, ali i fotografije zvijezde filma ‘Barbie’ koje otkrivaju njezin zaobljeni trbuščić…

Kako doznaje People, ali i kako potvrđuju fotografije koje je objavio Daily Mail potvrđuju, glumica i producentica Margot Robbie i njezin suprug, producent Tom Ackerley u slatkom su iščekivanju prvog djeteta.

Zgodnoj 34-godišnjoj glumici i producentu prinova stiže nakon osam godina braka.

Da je glumica trudna, otkrile su fotografije s odmora u Italiji. Par trenutačno ljetuje na jezeru Como, a Margot je za vožnju brodom odjenula crne hlače, sako i bijeli top, koji je istaknuo njezin trbuščić.

Margot i Tom upoznali su se 2013. godine na snimanju drame ‘Francuska suita’, a vjenčali su se 2016. u Australiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli WHO Magazine (@whomagazine)

Svoj privatni život par nastoji držati dalje od očiju znatiželjnika, no s vremena na vrijeme podijele koje detalje o svom odnosu.

Tako je, primjerice, poznato i kako provode 24 sata zajedno, jer osim što su u braku, poslovno surađuju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Par je 2014. godine s prijateljima osnovao produkcijsku firmu LuckyChap Entertainmnent koja stoji iza nekoliko uspješnih filmova i serija među kojima su i velike uspješnice poput ‘Ja, Tonya’, ‘Birds of Prey’ i ‘Barbie’, a u svima je Margot igrala naslovne uloge.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci