Make your day different

Logo Cover

Dosadio vam je cvjetni print? Zarina haljina sa šarmantnim uzorkom limuna ljetni je ‘must have’, a trenutno se može uloviti na popustu

Iako će se mnogi složiti kako cvjetni uzorak ne izlazi iz mode, vjerujemo kako postoje oni kojima je ovaj bezvremenski print ipak pomalo dosadio. Za sve one koji traže modno osvježenje obradovat će vijest kako se na scenu vratio voćni print, a jedan komad već se istaknuo kao sezonski must have. Riječ je o Zarinoj haljini upotpunjenoj šarmantnim uzorkom limuna koja se može isfurati na mali milijun načina, a trenutno ju je moguće uloviti na popustu…

Limuni, naranče, trešnje i lubenice nikada nisu izgledali toliko dobro kao ove sezone! Osim što su ukusni i prepuni vitamina, ovoga ljeta viđamo ih i na odjevnim predmetima.

U moru komada koji su preplavili police omiljenih modnih imena, jedna kreacija sa Zarinim potpisom već je osvojila trendseterice diljem svijeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zara Addiction (@zaraaddiction)

Mini haljina izrađena od mješavine lana ističe se širokim i podesivim naramenicama te lepršavom suknjom, a ono po čemu je uistinu posebna je voćni print šarmantnih limuna koji joj daju dozu mediteranske estetike.

Već na prvi pogled jasno je zašto je ova haljina izazvala pravu pomamu među zaljubljenicama u modu.

ZARA

Naime, Zarina hit kreacija može se isfurati na bezbroj načina i u gotovo svakoj prilici. Sjajno se slaže s raznim modelima obuće – od ravnih natikača, preko sandala visokih potpetica pa sve do špagerica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miriam Muñoz (@mirimuse)

Iako se u većini zemalja razgrabila čim je ugledala svjetlo dana, kod nas se još može uloviti putem službenih stranica brenda i u mnogim fizičkim trgovinama, a trenutno joj je cijena snižena na svega 20 eura.

ZARA, 29.95 € — 19.99 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/Zara




PBZ

Slični članci