Make your day different

Logo Cover

Sienna Miller isfurala mrak izdanje u znaku boho chic estetike, a nije odoljela ni omraženim cipelama koje se vraćaju na modnu scenu

Engleska glumica Sienna Miller poznata je po ljubavi prema boho stilu odijevanja i kombiniranju dizajnerskih komada s onim s polica high street trgovina. Britanska ‘it’ djevojka koju modni znalci obožavaju zbog fantastičnog stila ovih dana prisustvovala je otvorenju sajma Treasure House Fair u Londonu, odjevena u mrak stajling kojem je nemoguće pronaći manu. Zvijezda serije ‘Anatomija jednog skandala’ glavnu ulogu outfita dodijelila je chic kompletu sa zavodljivim detaljima, a isfurala ga je uz cipele koje se trijumfalno vraćaju na modnu scenu…

Lijepa glumica Sienna Miller uvijek je dosljedna svom boho stilu, a upravo u takvom izdanju pojavila se na jednom događanju u Londonu.

Slavna 42-godišnja glumica viđena je u chic outfitu kao krojenom po njezinim željama, a vrti se oko sve popularnije boho estetike.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sienna Miller Style (@styleofsiennamiller)

Zvijezda filma ‘G.I. Joe: Kobrin uzlet’ glavnu ulogu outfita dodijelila je crnom kompletu s potpisom brenda Rhode, a sastoji se od maxi suknje i kratko rezanog topa s puf rukavima.

Chic look zgodna plavuša upotpunila je crnom torbicom sa zlatnom ručkom i potpisom francuske kuće Chloe, a prava senzacija bile su i wedge natikače u stilu klompi, cipele koje ili volite ili mrzite.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci