Make your day different

Logo Cover

Stiže prinova! Glumac Chris Pratt i kći Arnolda Schwarzeneggera u slatkom su iščekivanju trećeg zajedničkog djeteta

Glumac Chris Pratt i spisateljica Katherine Schwarzenegger, kći slavnog glumca i bodybuildera Arnolda Schwarzeneggera, u slatkom su iščekivanju trećeg zajedničkog djeteta. Sretne vijesti potvrdio je izvor blizak paru za američke medije, ali i fotografija koju je kći bivšeg kalifornijskog guvernera objavila na Instagramu na kojoj se može primijetiti zaobljeni trbuščić…

Obitelj spisateljice, 34-godišnje Katherine Schwarzenegger i 11 godina starijeg holivudskog glumca Chrisa Pratta uskoro će postati bogatija za još jednog člana.

Naime, kći legendarnog glumca Arnolda Schwarzennegera ponovno je trudna. Sretnu vijest za People je potvrdio izvor blizak obitelji ne otkrivajući više detalja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger)

Zasad je nepoznato hoće li se njihovoj obitelji pridružiti djevojčica ili dječak, a prema fotografiji koju je američka spisateljica objavila na Instagramu može se uočiti njezin zaobljeni trbuščić koji se više ne može sakriti.

Supružnici zajedno već podižu trogodišnju Lylu Mariu i godinu dana mlađu Eloise Christinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Couples Puissant (@couples_puissants)

Dok je za Katherine ovo treće dijete, holivudski glumac iz braka s glumicom Annom Faaris ima i 12-godišnjeg sina Jacka.

Nakon propalog braka sa zvijezdom filma ‘Mrak film’, Chris Pratt utjehu je pronašao u Schwarzeneggerovoj kćeri, s kojom je bračne zavjete izmijenio na romantičnoj ceremoniji u Montecitu u Kaliforniji 2019. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Retaility (@theretaility)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci