Make your day different

Logo Cover

Jenna Dewan rodila treće dijete! Zvijezda filmova ‘Step Up’ na predivan način obznanila dolazak prinove, ali otkrila spol i ime bebe

Obitelj američke glumice i nekadašnje plesačice Jenne Dewan i njezinog supruga, glumca Stevea Kazee, postala je bogatija za još jednog člana. Zvijezda filmova ‘Step Up’ na svijet je donijela svoje treće dijete, drugo sa zaručnikom i brodvejskim glumcem. Zgodna glumica sretne vijesti obznanila je na predivan način, a ujedno je otkrila spol i ime novopridošlog člana obitelji…

Američka glumica Jenna Dewan, koja se proslavila ulogama u filmovima ‘Step Up’, ‘Berlin, I Love You’, rodila je treće dijete.

Zgodna 43-godišnja glumica i plesačica na svijet je donijela djevojčicu, ujedno drugo dijete s s pet godina starijim zaručnikom Steveom Kazeeom, dok s bivšim suprugom Channingom Tatumom ima 11-godišnju kćerku Everly.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jenna Dewan (@jennadewan)

‘Rhiannon Lee Kathryn, od trenutka kada si stigla, donijela si ogromnu radost i ljubav u naše živote. Tvoja nježna gracioznost, slatkoća i ljepota osvojile su cijelu našu obitelj. Naša su srca prepuna ljubavi i zaista smo blagoslovljeni tvojom prisutnošću. Dobrodošla u naš svijet djevojčice’, napisala je glumica u emotivnoj objavi koju je popratila videozapisom s poroda.

Naime, američka glumica i plesačica proslavila se ulogom u filmu ‘Step Up’, (2006.) na snimanju kojeg je upoznala sad već bivšeg supruga Channinga Tatuma, s kojim ima desetogodišnju kći Everly.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jenna Dewan (@jennadewan)

Sa slavnim glumcem bila je u braku do 2019. godine, a nakon razvoda sreću je pronašla s kolegom Steveom Kazeejem. Par je 2020. godine dobio sinčića kojem su nadjenuli ime Callum.

Channing Tatum, po mnogima najzgodniji muškarac na svijetu, također je okrenuo novi list i trenutno je u vezi s miljenicom Hollywooda Zoë Kravitz, koju je nedavno i zaručio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jenna Dewan (@jennadewan)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci