Make your day different

Logo Cover

Vatreni Luka Sučić od kuće je otišao s 13 godina, smiješi mu se titula budućeg vođe, a srce mu je osvojila tajanstvena crnka iz rodnog kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija u posljednjoj utakmici Europskog prvenstva remizirala je s reprezentacijom Albanije 2:2 nakon što su Vatreni preokretom vodili do završnih minuta susreta. Unatoč tomu što nisu osigurali prvu pobjedu na Euru, našim nogometašima još ništa nije izgubljeno, a priliku za prolazak u osminu finala dobit će već u ponedjeljak kada je na rasporedu utakmica s Italijom. Još jedan sjajan nastup odradio je veznjak Luka Sučić, koji je zaslužan za preokret rezultata naše momčadi. Talentirani nogometaš koji nastupa za redove Red Bulla iz Salzburga najmlađi je Vatreni koji plijeni pažnju javnosti svojom tajanstvenošću, a još se manje zna o misterioznoj crnki koja mu je ukrala srce…

Nakon dramatične utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Albanije, u kojoj je konačan rezultat završio podjelom bodova, ostao je pomalo gorak okus, no sjajan nastup odradio je Vatreni Luka Sučić.

Iako tehnički nije postigao gol za vodstvo, već je upisan kao albanski autogol, 21-godišnjak je odradio sjajan posao i zasluženo zadobio ovacije navijača.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Sučić (@luka_sucic)

Jedan je od predvodnika mlade generacije Vatrenih rođen je u austrijskom Linzu, gdje su njegov otac Željko i majka Branislava emigrirali iz Bugojna. Iza mladog veznjaka bilo je poprilično izazovno odrastanje, obiteljski dom morao je napustiti već s 13 godina kada je počeo igrati za klub iz Salzburga, gdje je ostao do danas.

Privatno prati i hrvatsku ligu i veliki je navijač Hajduka. Tu ljubav mu je prenio otac Željko, a od stranih klubova najdraža mu je Barcelona, za koju bi jednog dana volio zaigrati.

Tijekom posljednjeg Svjetskog prvenstva u Katru osvojivši broncu osigurao si je prvo međunarodno odličje, a tada je svojedobno izjavio kako je slobodan.

@luka_sucic

Čini se kako se njegov ljubavni status u međuvremenu ipak promijenio, a prošle je godine u razgovoru za Sportske novosti otkrio da je u sretnoj vezi s Magdalenom Radoš, koja potječe iz rodnog kraja njegovih roditelja.

‘Ha, ha, ha… sve su vam već rekli. Da, točno, već neko vrijeme sam u sretnoj vezi s Magdalenom. Sretni smo!’, ispričao je talentirani veznjak.

Svoju prvu fotografiju par je objavio za vrijeme prošlogodišnjih božićnih praznika na Instagramu, gdje su zajedno pozirali modno usklađeni i nasmiješeni ispred božićne jelke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Sučić (@luka_sucic)

Austrijanci su ga prozvali čudom od djeteta, a njegove talente su prepoznali i među mlađim uzrastima hrvatske reprezentacije. Premda je odrastao u Austriji, želio je igrati za Vatrene.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci