Make your day different

Logo Cover

VIDEO: David Beckham nije samo talentirani sportaš! Legendarni nogometaš pohvalio se novim hobijem i izazvao salve smijeha urnebesnim prizorom

Da s pravom uživa titulu miljenika žena diljem svijeta, bivši nogometaš David Beckham potvrdio je genijalnim potezom o kojem danas svi bruje. Osim što je talentirani sportaš, bivši igrač Manchester Uniteda dobro se snalazi i u drugim poslovima, među kojima je i – vrtlarenje. Slavni nogometaš pohvalio se svojim poljoprivrednim tehnikama na društvenim mrežama, a jedan je urnebesni prizor mnoge nasmijao do suza…

David Beckham slovi za jednog od najboljih nogometaša svih vremena,  no čini se kako to nije jedini talent kojim se može pohvaliti.

Naime, otkako je otišao u mirovinu, legendarni 49-godišnji sportaš posvetio se novom hobiju – poljoprivredom. Tako sada slobodno vrijeme najradije koristi za vrtlarenje, a na društvenim se mrežama pohvalio snimkom iz vlastitog vrta i oduševio svoje obožavatelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

‘Peludna groznica vlada, malo škaklja grlo, ali med će to riješiti. Čini se da će Victoria imati mladi luk za sljedećih nekoliko ručkova i večera’, napisao je uz snimku na kojoj ga se može vidjeti kako bere luk. U jednom kadru u prizor je upala jedna od njegovih kokoši, a prizor je izazvao salve smijeha.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

‘Farmer Beckham’, ‘Ovo je video koji nam je trebao’, ‘Sviđa mi se ova Beckhamova faza’, bili su samo neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Podsjetimo, David i Victoria Beckham braku su još od 1999. godine, a sudbonosno ‘da’ izgovorili su 4. srpnja u Irskoj, samo četiri mjeseca nakon rođenja njihovog najstarijeg sina Brooklyna koji je također prisustvovao vjenčanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

Za vrijeme bračnog života David i Victoria dobili su još troje djece: 21-godišnjeg Romea, 19-godišnjeg Cruza i 12-godišnju kći Harper.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram




PBZ

Slični članci