Make your day different

Logo Cover

Nogometni dresovi kao dio ulične mode? O da! Izdvajamo 13 modela iz aktualne ponude i cool načine kako ih uklopiti u svakodnevne outfite

Nakon dominacije tihog luksuza, mob wife estetike i tenniscore trenda, na modnu scenu stupa novi trend koji je svoju inspiraciju iscrpio iz – nogometa. Pred nama je sportsko ljeto popraćeno Europskim nogometnim prvenstvom koje starta u petak 14. lipnja, a s njime je došlo i do dominacije trenda nazvanog soccercore, a koji podrazumijeva nošenje nogometnih dresova u svakodnevnim izdanjima. Sportska estetika prožeta urbanim stilom i nogometnim štihom već je počela dominirati ulicama modnih metropola, a mi smo izdvojili 13 dresova iz aktualne ponude i cool načine kako ih uklopiti u outfite…

Nogometno ludilo popraćeno Europskim nogometnim prvenstvo koje započinje za nešto manje od 24 sata, preselilo se i u uličnu modu, a kao glavni adut za stvaranje ovakvih kombinacija ističu se nogometni dresovi.

Ovaj potpuno neočekivani trend u jedan od većih aktualnih hitova streetstyle mode prometnuo je španjolski brend Bershka, a njihovim primjerom slijedili su se i ostala sportska i high street imena.

@veneziafc

Kombinacija za stiliziranje nogometnih dresova zaista je mali milijun, a trendseterice s Instagrama kombiniraju ih uz aktualne trendove kao što su kitten potpetice, bermude ili slip suknje.

Usto, dresovi se sjajno slažu s edgy komadima kao što su traperice širokih nogavica i planetarno popularne Adidas Samba tenisice.

@lissyroddyy

Želite li se ovog ljeta počastiti nogometnim dresom kojeg ćete nositi i izvan stadionskih tribina, izdvajamo 13 modela iz aktualne ponude:

Bershka, 9.99 €
Bershka, 9.99 €
Bershka, 9.99 €
Bershka, 9.99 €
Bershka, 9.99 €
Pull&Bear, 17.99 €
Pull&Bear, 25.99 €
Pull&Bear, 25.99 €
Puma, 75.45 €
Kappa Gara, 90.12 €
Puma, 94.10 €
Nike Performance, 99.41 €
Adidas Performance, 149.84 €

Za dodatnu dozu inspiracije, istražili smo kako nogometne dresove stiliziraju it djevojke s Instagrama:

@selmakacisebbagh
@nadiaidder
@oliviapezzente
@selmakacisebbagh
@lucylouiseshenton
@lissyroddyy
@kappa
@kappa

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci