Make your day different

Logo Cover

Katie Holmes pomela njujorške ulice u dva mrak (i različita!) stajlinga koji objedinjuju vruće trendove i chic estetiku, teško je odabrati bolji look

Holivudska miljenica Katie Holmes s godinama je razvila svoj stil odijevanja koji uključuje jednostavne i klasične komade u kojima se osjeća ugodno. No, s vremena na vrijeme glumica nas iznenadi nešto hrabrijim i zavodljivijim modnim izdanjem. Zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ ovih je dana viđena na njujorškim ulicama gdje je servirala dva ludo dobra izdanja koja još dugo neće pasti u zaborav. Zgodna brineta prvi je look bazirala na haljini koju krase zavodljivi detalji i popularna estetika, a potom se preodjenula u genijalno odijelo kojem je nemoguće pronaći manu…

Holivudska glumica Katie Holmes  nosi titulu kraljice ulične mode, a sada ju je iznova opravdala serviravši dva upečatljiva stajlinga kojima je nemoguće pronaći manu.

Modno osviještena 45 – godišnja holivudska zvijezda ovih dana ne propušta događaje u sklopu Filmskog festivala u Tribeci, a njujorške ulice pomela je u fenomenalnim izdanjima koja još dugo neće pasti u zaborav.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie Holmes 👑 (@katieholmesfans)

Bivša supruga Toma Cruisea nakratko je odbacila traperice i prvi look bazirala na genijalnom tamnosivom odijelu koje se sastoji od hlača širokih nogavica i oversized sakoa, a izdanje je upotpunila crvenim cipelama sa špic vrhom.

U drugom outfitu zvijezda filma ‘Predsjednikova kći’ glavnu ulogu dodijelila je chic pletenoj haljini čiji je gornji dio napravljen poput uskog topa s detaljem proreza na struku, dok se donji širi u suknju s prugastim dezenom, a riječ je o kreaciji s potpisom brenda Me+Em.

Me+Em, 425 $

Neokrunjena kraljica ulične mode stajling je zaokružila cipelama koje posljednjih mjeseci ne silaze s trona – balerinkama s remenčićem u stilu nekoć popularnih Mary Jane modela, a njezin je odabir pao na bijeli model s potpisom brenda A.P.C.

A.P.C. 400 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci