Make your day different

Logo Cover

Ova nijansa zelene boje glavni je adut za ljetne kombinacije! Izdvajamo 13 mrak komada iz kojih se nećete skidati čitave sezone

Ovog ljeta trendovi se vrte oko jarkih i pastelnih nijansi, a po svemu sudeći, zelena boja adut je brojnih luksuznih modnih kuća i popularnih high street brendova, posebice u nijansi pistacije. Ova gurmanska nijansa počela je dominirati modnom scenom, kako na odjeći, tako i na modnim dodacima. Osim što ne prolazi nezamijećeno, simbolizira harmoniju i sklad, a idealan je odabir i za ljubiteljice minimalizma. Istražili smo kako je furaju trendseterice s Instagrama, ali i odabrali 13 komada koji izazivaju trenutnu ovisnost…

Odavno je poznato da zelena boja označava mir, harmoniju, obnovu, nadu i ravnotežu, stoga ne čudi upravo ona jedna je od najpopularnijih trendova ovog ljeta.

Luksuzna nijansa pistacije uvukla se u kolekcije popularnih modnih imena, ali i pod kožu zaljubljenica u modu, stoga ne čudi da je u kratkom roku preplavila ulice i zaradila it status.

@andicsinger

Ako ste pobornica monokromatskog odijevanja, zelena boja savršena je za nošenje od glave do pete u raznim prilikama, jer odiše elegancijom i luksuzom, a usto garantira poglede gdje god da se pojavite.

S druge strane, preferirate li neutralnu paletu boja kada je riječ o odjeći, svaki ljetni look možete upotpuniti obućom, modnim dodacima ili lakom za nokte u ovoj trendi nijansi.

@merigveri

Planirate li obnoviti proljetnu garderobu, nipošto nemojte zaobići boju pistacije, a ovih 13 komada iz aktualne ponude nepogrješiv su odabir:

H&M, 10.99 €
ZARA, 19.95 €
Bershka, 22.99 €
ZARA, 29.95 €
ZARA, 25.95 € + 22.95 €
H&M, 39.99 €
Senso, 182 €
Birkenstock, 165 €
Reformation, 255 €
Clube Bossa, 435 €
Roseta Getty, 1.390 €
La DoubleJ, 1.737 €
Saint Laurent, 2.250 €

Instagram su već preplavila modna izdanja u kojima nijansa pistacija igra glavnu ulogu, a ovo su neka od najljepših koja mogu poslužiti kao izvrsna inspiracija:

@x_carms
@zozoewitherspoon
@rocioosorno
@matildadjerf
@matildadjerf
@mariahs_chambers
@barbaraborne

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci