Make your day different

Logo Cover

Hrvaticama omiljeni high street brend lansirao vjernu kopiju (kultne!) haljine koju je proslavila Carrie Bradshaw, a cijena joj je pristupačna

Iako je od njezinog lansiranja prošlo više od dva desetljeća, serija ‘Seks i grad’ još uvijek je neiscrpna modna inspiracija mnogim ženama. Pojedina izdanja protagonistice Carrie Bradshaw već su stekla i kultni status, a među njima se nalazi i haljina cvjetnog printa u kojoj je omiljena njujorška spisateljica (i modna ikona!) potopljena u jezeru Central Parka s Facom. Spomenuta scena postala je ikonskom, a sličnu (jednako vjernu!) kopiju odvažne kreacije nedavno je u svoju ponudu uvrstio i Hrvaticama omiljeni high street brend po izrazito pristupačnoj cijeni…

Bilo da ste velika ljubiteljica ‘Seks i grada’ ili ste tek pogledali pokoju epizodu na televiziji, sigurno ste upamtili šifon haljinu cvjetnog uzorka u kojoj je glavna protagonistica upala u jezero s voljenim Facom.

Kolumnistica, koju utjelovljuje glumica Sarah Jessica Parker, na malim ekranima isfurala ju je uz sandale s potpeticom, ružičastu torbicu i decentan nakit, a njezinim se stilom inspirirao i španjolski high street div Zara koji je u svojoj kolekciji predstavio gotovo jednaki model haljine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌑🕸🌕⚔🍷🗝 (@eyesneverliechico)

Carrie je ovu haljinu nosila u trećoj sezoni u 18. epizodi, a scena u kojoj upadne u jezero s Mr. Bigom danas je već i kultna, dok je haljina koju nosi postala predmetom žudnje modnih ovisnica i simbolom ženske slobode.

Da kultni stajling i dalje živi svojih pet minuta, potvrdili su dizajneri španjolskog high street giganta Zare, koji su upravo u njemu pronašli inspiraciju za dio svoje ljetne kolekcije.

 

ZARA, 35.95 €

Naime, u ponudu Hrvaticama omiljene high street shopping destinacije stigao je nevjerojatno sličan model cvjetnog uzorka u blijedo ružičastoj nijansi, a krasi ga fluidan okrugli izrez sprijeda i straga te deblje naramenice s dodatkom tankih vezica koje se vežu na leđima.

S obzirom na to da je riječ o kreaciji koja je tek nedavno ugledala svjetlo dana, još je dostupna u svim konfekcijskim brojevima na službenim stranicama brenda, kao i u većini fizičkih dućana po cijeni od 36 eura.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci