Make your day different

Logo Cover

Jelena Rozga kraljica je elegancije s pomakom! Profinjeni look bez roka trajanja zaokružila je cipelama ‘it’ boje koje ne silaze s trona

Osim glasom (i stasom!), splitska glazbenica Jelena Rozga svakodnevno oduševljava obožavatelje i elegantnim odjevnim kombinacijama koje nemaju rok trajanja i nevjerojatno laskaju njezinoj građi. Atraktivna Splićanka pokorila je ulice rodnog grada u izdanju koje objedinjuje klasiku s pomakom, ali i vruće trendove. Crne hlače širokih nogavica uparila je uz klasični t-shirt i sako s cool detaljem, a profinjeni look vješto je podigla cipelama koje posljednjih mjeseci ne silaze s trona…

Jelena Rozga nebrojno puta pokazala je da je prava modna odlikašica, a tu titulu ponovno je opravdala profinjenim izdanjem u kojem je prošetala splitskim ulicama.

Osim što je oduševila obožavatelje mladolikim izgledom u 47. godini života, modne entuzijastice raspametila je i elegantnim izdanjem koje se može nositi u svakoj prigodi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Izvođačica hita ‘Sveto pismo’ za večernji izlazak rodnim gradom odabrala je chic kombinaciju sačinjenu od crnih hlača širokih nogavica s crtom po cijeloj dužini, a uz njih je uparila klasičnu bijelu majicu i crni blazer čija se posebnost krije u efektnom trodimenzionalnom detalju na ramenu.

Elegantnu kombinaciju popularna glazbenica podigla je crnim remenom s prepoznatljivom zlatnom kopčom i potpisom francuskog brenda Celine.

Celine, 199.99 €

Nezapaženo nije prošla ni obuća kojom je zgodna pjevačica upotpunila svoj look. Slingback cipele s remenčićem i kitten potpeticom djelo su talijanske kuće Miu Miu, a Jelena je odabrala model u popularnoj bordo nijansi koji je proteklih mjeseci uživao must have status.

Miu Miu, 990 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci