Make your day different

Logo Cover

Boksač Filip Hrgović postao je otac! Lijepa supruga Marinela u strogoj tajnosti rodila prvo dijete, poznat je i spol prinove

Boksač Filip Hrgović i njegova supruga Marinela van sebe su od sreće, a razlog ne može biti ljepši. Naime, poznati supružnici postali su roditelji prvog djeteta, a vijest o dolasku prinove neko su vrijeme držali u privatnosti, no sada je poznat i spol novopridošlog člana obitelji…

Profesionalni boksač Filip Hrgović u subotu je doživio prvi poraz u karijeri, a sada je poznato i što je tome prethodilo.

Kako doznaje Večernji list, 31-godišnji boksač postao je otac, a svega nekoliko dana uoči meča protiv Daniela Duboisa odletio je u Zagreb kako bi vidio kćerkicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filip Hrgović (@filip_hrgovic)

Naime, Filip je prije tri tjedna na sparingu u Houstonu zaradio ozljedu lijeve arkade koja je bila toliko jaka da se razmišljalo o otkazivanju borbe.

Profesionalni boksač to ipak nije napravio nego je otputovao u Hrvatsku kako bi prvi put vidio novorođenu kćer koju je supruga Marinela na svijet donijela u strogoj tajnosti. Tako je odstupio od svojih načela u kojima, u pravilu, članove obitelji držao podalje od sebe, navode iz Večernjeg lista.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filip Hrgović (@filip_hrgovic)

Prinova je stigla kao kruna njihove dugogodišnje ljubavi koja je započela prije više od deset godina. U bračnu luku uplovili su prvog dana lipnja 2019. godine nakon šest godina veze u župnoj crkvi Svih svetih u Sesvetama u kojima su oboje odrasli.

Marinela i Filip poznaju se još iz djetinjstva, a lijepa ekonomistica boksača je osvojila stavom, karakterom i ljepotom. U svojim intervjuima često je isticao da mu je upravo ona najveća podrška u životu i karijeri jer mu donosi mir i stabilnost.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci