Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Tony Cetinski napravio glazbeni spektakl! U rasprodanoj Areni Zagreb na najljepši (i najemotivniji!) način obilježio dvostruko slavlje života

Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih domaćih glazbenika, 31. svibnja održao je koncert za pamćenje u rasprodanoj zagrebačkoj Areni. Cijenjeni pjevač ovim je glazbenim spektaklom proslavio svoj 55. rođendan, ali i obilježio 35 godina karijere u kojoj je postao vlasnikom nebrojenih hitova koji su se svi od reda jednoglasno orili u prepunoj Areni. Sam glazbenik izjavio je kako mu je rasprodana dvorana najljepši mogući poklon, a u nastavku donosimo djelić slavljeničke atmosfere koja je bila prepuna emocija…

Tony Cetinski u petak je u Areni Zagreb priredio veliki slavljenički koncert kojim je obilježio 35 godina karijere, ali i svoj 55. rođendan.

Jednom od najvećih estradnih glazbenika ovo je bio treći nastup u zagrebačkoj Areni, a da je bila riječ o jednom od najiščekivanijih događaja godine svjedoči činjenica da se do posljednjeg trenutka tražila ulaznica više.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski)

‘Rasprodali smo Arenu Zagreb, najbolji rođendanski poklon. Hvala vam puno za svaku kupljenu ulaznicu. Bit će ovo veliko slavlje!’, izjavio je Tony Cetinski uoči koncerta.

Publika je kroz višesatni nastup uživala u mnogobrojnim hitovima poput ‘Kad žena zavoli’, ‘23. prosinac’, ‘Ja sam zaljubljen’, ‘Blago onom tko te ima’, a povodom rođendanskog slavlja supruga Dubravka iznenadila ga je tortom na pozornici.

Pjevač za veliko duplo slavlje ništa nije prepustio slučaju pa je tako imao raskošnu pozornicu i brojne specijalne efekte, što je doprinijelo fantastičnom audio-vizualnom spektaklu.

Na pozornici su mu se pridružili i mnogi gosti koji su bili dijelom čarobne atmosfere u kojoj se slavila ljubav, život i glazba, a prvi je bio mladi glazbenik Adi Šoše, potom je zapjevao s Matijom Cvekom, a zatim je stigao i Marin Ivanović Stoka te Marko Kutlić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli bravo! (@bravo.feeling)

Posebno emotivno je bilo kad se Tony prisjetio svog preminulog kolege i prijatelja, makedonskog slavuja Toše Proeskog. Zajedno s publikom otpjevao je njegovu pjesmu ‘Još uvijek sanjam da smo zajedno’.

Koncert za pamćenje iz prvih su redova pratili voditelji Joško Lokas, Ana Radišić i Tomislav Jelinčić, a događaj tjedna nisu propustili ni legendarni rukometaš Igor Vori i njegova supruga Olja, koji su se svi od reda pohvalili djelićem nezaboravne atmosfere.

Pogledajte GALERIJU:

@issafullmoon Instagram Story/Screenshot
@joskolokas.official @anaradisic Instagram Story Screenshot
@joskolokas.official @anaradisic Instagram Story/Screenshot
@tatjana.juric @bravo.feeling Instagram Story/Screenshot

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matija Cvek (@matijacvek)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tomislav Jelinčić Privatno (@tomislav.jelincic)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram






Slični članci