Make your day different

Logo Cover

Irina Shayk prava je street style ikona! Malu crnu haljinu podigla je uz odvažne čizme s animal printom, pronašli smo 5 sličnih modela

Da s pravom uživa status modne ikone, supermodel Irina Shayk iznova je potvrdila sjajnim dnevnim izdanjem kao stvorenim za prijelazno razdoblje. Atraktivna Ruskinja spojila je sve vruće trendove u jedan outfit i zaradila čistu peticu. Malu crnu haljinu kakvu svaka žena treba imati u ormaru spojila je uz čizme upotpunjene vječnim animal printom koje svaki look podižu na višu razinu, a mi smo pronašli 5 sličnih modela rezerviranih za najodvažnije dame…

Street style ikona Irina Shayk ne prestaje oduševljavati na modnom polju, a prije nekoliko dana prošetala je centrom New Yorka u izdanju koje objedinjuje sve it trendove za dane koji su pred nama.

Zanosna 38-godišnja Ruskinja potvrdila je da je čizmama itekako mjesto u ljetnoj garderobi, odabravši model upotpunjen zebra printom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brittany Haftmann (@brittshayknews)

Bivša partnerica glumca Bradleyja Coopera outfit je bazirala na maloj crnoj haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru, a u ruci je držala crnu hoodie vestu. Ipak, glavna zvijezda stajlinga bile su visoke čizme do koljena koje krasi crno-bijeli zebrasti uzorak.

Za razliku od ostalih životinjskih uzoraka, zebra print zapravo je vrlo jednostavan, kako zbog akromatskih boja koje spaja, tako i zbog mogućnosti stiliziranja s drugim trendi nijansama.

Ako vam se svidio look zgodne Ruskinje, pronašli smo 5 modela čizama sa zebra printom koje će svaki outfit podići na višu razinu:

Asos Design, 29.99 €
Truffle Collection, 31.84 €
Asos Design, 32.50 €
Public Desire, 64.99 €
Proenza Schouler, 835 € — 537 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci