Make your day different

Logo Cover

Dugo nismo vidjeli ovako cool jastuk! Izgleda poput lopte i dolazi u tri trendi nijanse, a djelo je popularnog high street brenda

Ako svom domu želite podariti novi izgled, u tome će vam najbolje pomoći efektni detalji za koje ne morate izdvajati pretjerane količine novca. Zanimljivi jastuci učinit će čuda za svaki ambijent i dati mu cozy ugođaj. U H&M Homeu našli smo jedinstven model u tri neodoljive nijanse…

Ukrasni jastuci jedan su od dodatka koji može u potpunosti transformirati ozračje dnevnog boravka ili spavaće sobe. Ako ste ‘slabi’ na unikatne komade, ovaj s potpisom švedskog modnog diva H&M-a ostavit će vas bez daha.

H&M Home

Riječ je o jastuku u obliku lopte. Model izrađen od buklea dio je nove kolekcije popularnog brenda, a dolazi u tri trendi boje – bijeloj, bež i kobaltno plavoj. Osim što izgleda vrlo efektno, može poslužiti za sjedenje na podu ili balkonu.

Unatoč tome što može parirati skupocjenim dizajnerskim modelima, krasi ga pristupačna cijena od 30 eura. Iako je pobudio veliki interes zaljubljenika u uređenje interijera, H&M-ov favorit još nije rasprodan. Sve nijanse dostupne su putem web shopa i u pojedinim fizičkim trgovinama.

H&M, 29,99 €
H&M, 29,99 €
H&M, 29,99 €

Foto: H&M Home






Slični članci