Make your day different

Logo Cover

Lidija Lešić provozala se biciklom u smjelom izdanju, svu pažnju ukrale neobične tenisice rezervirane za najhrabrije fashionistice

Poduzetnica Lidija Lešić ne boji se gurati modne granice. Nije tajna da lijepa plavuša gaji strast prema cipelama neobičnih silueta, a ovih dana pohvalila se parom obuće koji ćete ili voljeti ili mrziti. Riječ je o kultnim ‘starkama’ s nesvakidašnjim detaljem – visokim potpeticama…

Influencerica Lidija Lešić slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica. Svestrana 35-godišnjakinja u posljednje vrijeme ponajviše eksperimentira s neutralnim i svijetlim tonovima, a prije nekoliko dana servirala je upečatljivo izdanje u kojem svu pažnju kradu tenisice.

@lidijalesic

Američki brend Converse ove sezone lansirao je mnoštvo zanimljivih modela, a osnivačica brenda MY CHOICE pokleknula je pred onima upotpunjenim potpeticama. Par obuće koji nije za svakoga nosi naziv Chuck 70 De Luxe Heel, a može se kupiti u Massu po cijeni od 140 eura.

Kako bi im podarila dozu šika, Lidija je posegnula za ženstvenim odjevnim komadima. Uskočila je kratke hlačice od trapera i bijelu košulju kojoj je zakopčala samo jedan gumb. Zavodljivi modni spoj zaokružila je predimenzioniranim sakoom u nijansi konjaka.

Converse 70 De Luxe Heels, 140 €

Kao točka na ‘i’ došli su veliki slamnati šešir i sunčane naočale retro okvira. Nezapaženo nije prošla ni pletena torba s resama boje slonovače. Odjevena u smjelu modnu kombinaciju, poznata poduzetnica provozala se na biciklu ulicama svoga grada i ostavila mnoge bez daha.

Foto: Instagram / Mass






Slični članci